Musette Kaffebar

Det mesta börjar och slutar med kaffe, och så även cykling.

Vare sig du älskar cykel eller ej så kommer du finna din plats i vår unika kaffebar! Med den vackra Faema E61:an trycker vi espresso och skummar mjölk, föredrar du en enkel och ren brygg eller rent av en läskande kallbryggd så har vi det med. Lägg där till någon av våra egenbakade kakor så blir upplevelsen total. Vi bakar allt själva. Det spännande specialkaffet kommer från lokala Solde Kafferosteri. Välkommen in, svettig och snorig eller ren och fin!

pouroverpourover

Espresso — 17 / 24kr

Enkel / Dubbel

Macchiato — 19 / 26kr

Enkel / Dubbel

Cappuccino — 29 / 33kr

Enkel / Dubbel

Cortado — 30kr

Latte — 35kr

Bryggkaffe — 27kr

Pour over — 35kr

Kallbryggt — 30kr

Öl — 39kr

San Pellegrino — 25kr

Club Mate Cola — 29kr

Club Mate 50cl — 35kr

Kiviks lemonad eller Must - 30kr

Ginger Ale - 30kr

 

Frukost — 60 kr (Ej vintersäsong) 

Stenugnsbakat bröd eller Croissant med hemmagjort pesto,

ost, skinka och sylt.

Yoghurt med müsli

Kokt ägg

Bryggkaffe

 

Matig macka - 45 kr (Ej vintersäsong) 

 

Kaka — 12 kr

Hembakade kakor av varierande slag

 

Kardemummabullar — 24 kr

 

Toscakaka - 33kr

 

 

Mästers

Mästers Kaffe är en espressoblandning som smakar exakt så som vi på Solde tycker att ett modernt barkaffe ska smaka. Blandningen är specialanpassad för att konstant producera stabila, goda och lättarbetade espressoskott. Naturligtvis passar Mästers Kaffe utmärkt ihop med mjölk.

Veras

Veras Kaffe är en espressoblandning för vilken Solde har hämtat inspiration från den skandinaviska espressokulturen där eleganta och fruktiga toner är framträdande. Bland baristorna och gästerna på kaffebaren har Vera blivit en favorit.

Brors

Brors Kaffe är en blandning där Solde lyckas bevisa hur fantastiskt gott och annorlunda kaffe kan smaka då fokus ligger på bra råvaror och varsam rostning. När du har lärt känna Brors lättsamma och livfulla karaktär gör du honom gärna till en trogen kompis i koppen.

Bodils

Om du gillar en kaffeblandning som passar förträffligt till såväl frukostbullen som på kontoret är Bodils Kaffe den rätta blandningen för dig. Bodils Kaffe har blivit en favorit bland de stammisar som uppskattar låg syra och fylligt chokladiga toner.