Butikssäljare – Musette

Butikssäljare

Musette handlar om cykling. Cykling är det finaste vi vet. Cykling skapar möten och vänner för livet, ger energi och glädje. Cykling räddar en dålig dag, och gör en bra dag bättre.

Musette består idag av fyra delar. Butik och kaffebar, där våra kunder hittar cyklar, delar, energi och kläder och kan få en cappucino medans de snackar cykling. Verkstaden, där vi hjälper våra kunder med service och uppgradering av deras cyklar. Bikefitstudio, där vi ser till att våra kunder har rätt position på cykeln. Och sist men inte minst våra event såsom Musetteride och Musettecross.

Nu söker vi en butikssäljare som älskar cykling och gärna diskuterar skillnaden på 105 och Ultegra. Vilken gummiblandning som är perfekt för hala rötter i Genarp eller hur känslan är på en Tarmac upp för vinningebacken.

Som butikssäljare skapar du förutsättningar för våra kunder att hitta de produkter de söker. Det dagliga arbetet inkluderar bland annat att stå i kassan, personlig försäljning, svara på mail och i telefon, boka service och beställa produkter.

Vi tror att du…
– Älskar cykling och cyklar själv, vilken disciplin spelar mindre roll.
– Har erfarenhet av försäljning.
– Tycker om att inspirera, lyssna och sprida kunskap.
– Är lyhörd och bra på att avläsa kundens behov
– Är ödmjuk och respektfull mot kollegor och kunder
– Är organiserad och tycker om när det är snyggt och i ordning
– Är nyfiken och villig att lära nytt för att utvecklas

Har du erfarenhet från cykelbranschen eller som cykelmekaniker, eller är intresserad av att utföra bikefits är detta meriterande.

Arbetstid/Varaktighet:
Tjänsten är tillsvidare på 100%. Helgarbete förekommer.
Provanställning tillämpas.

Tillträde och lön enligt överenskommelse.

Ansökan
Maila CV och en kort text om ditt cykelintresse och varför du vill jobba på Musette till jobb@musette.se. Ansökningar hanteras löpande.

Har du frågor angående tjänsten, hör av dig till Erik på erik@musette.se eller 0722-362244