Classics 2020 – Musette

CLASSICS

Inställt pga Covid-19

Musette Classics är startskottet på våren. En hommage till vårklassiker som Paris-Roubaix och Flandern runt. Start och mål på Musette, på cirka 120km av de finaste grusvägarna sydvästra Skåne har att erbjuda.

Årets kanske första värmande solstrålar träffar dina vader, fåglarna kvittrar och gruset sprutar under dina däck. Vi romantiserar gärna över Classics, för oss är det ett tecken på att våren är igång.

Välj mellan två grupper, Hygge eller Hets. I Hygge ligger fokus på att ha en otroligt fin dag på cykeln. I Hets kommer fokus vara att köra så fort som möjligt, och förhoppningsvis ställa av någon eller några.

På grund av det rådande läget så kommer vi i år inte bjuda på fikastopp eller middag efter på Musette. Årets Classics blir enbart cykling, inte så dåligt det heller. Vi vill reservera oss för att vi kan behöva att ställa in. Vi uppmanar alla att inte delta om ni känner er krassliga.

Datum 5 april
Platser 40st Hygge, 40st Hets. Först till kvarn
Starttid Hygge: 09.00, Hets: 09.30
Start/Mål Musette. Helmfeltsgatan 1, Malmö
Pris 0:-
Hur Självsupporterat
Underlag Mestadels grus av olika kvalité

Rådande trafikregler gäller. Säkerheten kommer först. Deltagande sker på egen risk. Musette ansvarar inte för eventuella skador.