Classics 2021 – Musette

Musette Classics är startskottet på våren. En hommage till vårklassiker som Paris-Roubaix och Flandern runt. 130km av de finaste grusvägarna sydvästra Skåne har att erbjuda.

Årets kanske första värmande solstrålar träffar dina vader, fåglarna kvittrar och gruset sprutar under dina däck. Vi romantiserar gärna över Classics, för oss är det ett tecken på att våren är igång.

En av Musettes grundstenar består i att samla människor, cyklister och att skapa upplevelser. Det är därför väldigt tungt för oss att inte heller i år kunna genomföra Classics som vi brukar. Att inte kunna träffa alla deltagare och höra historierna efteråt som vi älskar. Men vi har dock lagt ner en hel del energi i att ta fram en riktigt fin grusrunda på 130km som vi är stolta över. Vi ser gärna att den används och cyklas på i ensamhet eller i de mindre sociala grupper ni vanligtvis rör er i.

Vill ni ändå få en liten känsla av sammanhang så säljer vi ett Classics-paket med ett par strumpor, vattenflaska och energi. Tack för ert stöd och visat intresse!

Lägg gärna upp bilder på sociala medier med hashtag #musetteclassics så inviger vi säsongen tillsammans…men med lite distans.

Datum 10-11 april
Pris 0:-
Hur Självsupporterat
Underlag Mestadels grus av olika kvalité

Rutten på Strava https://www.strava.com/routes/22871145
Rutten på Ride With GPS https://ridewithgps.com/routes/35622845

Rådande trafikregler gäller. Säkerheten kommer först. Deltagande sker på egen risk. Musette ansvarar inte för eventuella skador.