Cyklar – Musette

CYKLAR

Är du ute efter en cykel som inte bara är av bästa kvalitet, utan även ska prestera och alltid fungera? Kom då till oss, vi är specialiserade på tävlingscyklar (MTB, Lvg, Tri osv.) För oss är det viktigt att en cykel alltid fungerar optimalt. Köper du din cykel från Musette ingår alltid fri service*. För cyklar över 25.000:- ingår dessutom en inpassning där vi ser till att cykeln är korrekt inställd efter dina mått.

I butiken har vi ca.50-70 cyklar av olika märken, disciplin och storlek. Utöver vårt lager tar vi hela tiden hem nytt från våra leverantörer på beställning. Ofta tar det inte längre än en vecka att leverera.
Cykelmärken vi kan beställa från är: TREK, SPECIALIZED, BMC, ARGON18, OPEN, 3T

Om du vet vad du vill ha men inte kan ta dig till vår butik så skickar vi även cyklar över hela Sverige.

*Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för någon servicekostnad gällande våra produkter Light service eller Full service. Vi på Musette lägger stor stolthet i att servicen alltid är av högsta nivå. Köper du en cykel hos oss, vill vi att den används och alltid är i toppskick. Vare sig det gäller växeljusteringar, sliten kedja eller knakande missljud. Alla cyklar som används behöver servas och ses efter med omtanke och kunskap. Kom till oss så fort det är något som inte känns 100%. Vi älskar att återse våra kunder!