Trek Checkpoint SL 5 Women's – Musette

Trek Checkpoint SL 5 Women's

Pris: 30 999 kr

Checkpoint SL 5 Women’s är en gravelbike i kolfiber för episka äventyr på vägar av alla de slag. Den har en komplett Shimano 105-drivlina med hydrauliska skivbromsar, men det mest utmärkande för den här cykeln är den lätta OCLV Carbon-ramen med IsoSpeed, länkaget mellan överröret och sadelröret som ger extra följsamhet på ojämnt underlag. Du behåller dina krafter längre, och kan cykla längre.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Vadderade eller tunna shorts, en dagsutflykt med packning eller en brutal gravelbike-tävling – långa dagar på cykeln, i högt tempo och med mycket skoj. Du lägger hellre dina pengar på en lätt kolfiberram än den allra bästa drivlinan, dock utan att ge avkall på kravet att din gravelbike ska leverera. Din cykel ska vara snabb, bekväm och kunna utrustas på alla möjliga vis inför gravelbike-tävlingar och andra äventyr. Du gillar också när cykeln har WSD-komponenter som är särskilt anpassade efter kvinnlig anatomi.

Inbyggd teknik

En ram i 500 Series OCLV Carbon med IsoSpeed bak, kraftfulla hydrauliska Flat Mount-skivbromsar, en komplett 2×11-växlad Shimano 105-komponentgrupp samt 700×35 Schwalbe TL-EX G-One TLR gravelbikedäck. Checkpoint SL 5 Women’s har även invändigt draget Control Freak-kablage, sadelmasthylsa i aluminium, WSD-sadel, Carbon Armor-ramskydd, 12 mm genomgående axlar och Stranglehold-hjulfästen som gör det möjligt att finjustera geometrin eller byta till singlespeed.

Slutord

Lätt, snabb, bekväm. Du checkar av alla tre punkterna med Checkpoint SL 5 Women’s. Kvalitetsgruppset, ordentligt däckutrymme, plats för packning, ram i OCLV Carbon med IsoSpeed och en oöverträffad åkkvalitet.

www.trekbikes.com

I köpet ingår

- Livstids fri service.
- Inpassning där vi ser till att cykeln är korrekt inställd efter dina mått.

Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för servicekostnad gällande våra tjänster Underhållsservice eller Full service eller arbete med komponenter köpta på Musette. Inpassning ingår för cyklar som kostar 25 000kr eller mer.