Trek Checkpoint SL 5

Pris: 30 999 kr

Checkpoint SL 5 är en gravelbike i kolfiber för episka äventyr på vägar av alla de slag. Den har en komplett Shimano 105-drivlina och hydrauliska skivbromsar i kolfiber, men det mest utmärkande för den här cykeln är den lätta OCLV Carbon-ramen med IsoSpeed, länkaget mellan överröret och sadelröret som ger extra följsamhet på ojämnt underlag. Du behåller dina krafter längre, och kan cykla längre.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Vadderade eller tunna shorts, en dagsutflykt med packning eller en brutal gravelbike-tävling – långa dagar på cykeln, i högt tempo och med mycket skoj. Du lägger hellre dina pengar på en lätt kolfiberram än den allra bästa drivlinan, dock utan att ge avkall på kravet att din gravelbike ska leverera. Du vill ha en cykel som är både snabb och bekväm, med obegränsade packningsmöjligheter inför gravelbike-tävlingar och heldagsutflykter.

Inbyggd teknik

En ram i 500 Series OCLV Carbon med IsoSpeed bak, kraftfulla hydrauliska Flat Mount-skivbromsar, en komplett 2×11-växlad Shimano 105-komponentgrupp samt 700×35 Schwalbe TL-EX G-One TLR gravelbikedäck. Checkpoint SL 5 har invändigt draget Control Freak-kablage, sadelmasthylsa i aluminium, Carbon Armor-ramskydd, 12 mm genomgående axlar och Stranglehold-hjulfästen som gör det möjligt att finjustera geometrin eller byta till singlespeed.

Slutord

Lätt, snabb, bekväm. Du checkar av alla tre punkterna med Checkpoint SL 5. Kvalitetsgruppset, ordentligt däckutrymme, plats för packning, ram i OCLV Carbon med IsoSpeed och en oöverträffad åkkvalitet.

www.trekbikes.com

När du köper din cykel från Musette ingår

  1. Livstids fri service*
  2. Frame Fit**
  3. Bike Fit

*Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för någon servicekostnad gällande våra tjänster Light service eller Full service.

**Vid utprovning och beställning av cykeln gör vi en Frame-fit för att säkerställa att du får rätt storlek, värde 500kr. Detta ingår i priset till varje cykel vi säljer.