Trek Checkpoint ALR 4 Women's – Musette

Trek Checkpoint ALR 4 Women's

Pris: 16 999 kr

Checkpoint ALR 4 Women’s är en gravelbike i aluminium, en cykel som erbjuder otroligt mycket kapacitet för sitt pris. Den är byggd för utmanande grusvägar, men passar lika bra för jobbpendling och långturer. Den här cykeln känner inga gränser. Den är en idealisk ingång till äventyr på alla typer av vägar och stigar.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Liksom 60 % av alla kvinnor föredrar du passformen och åkkänslan som följer med specialkonstruerade komponenter för kvinnor, t.ex. en WSD-sadel. Du vill ha en robust och ordentligt mångsidig gravelbike som är redo för äventyr. Grus? Check. Asfalt? Check. Packning för flerdagarstur? Check. Pendling i dåligt väder? Check. Check. Check.

Inbyggd teknik

Ram i 300 Series Alpha Aluminum med stort däckutrymme och justerbara Stranglehold-hjulfästen som gör det möjligt att finjustera geometrin eller byta till singlespeed, gaffel i kolfiber, 12 mm genomgående axlar, 10-växlad Shimano Tiagra-drivlina, 11-34-kassett med stort växelområde som är perfekt för klättring, fästen för skärmar och pakethållare, hydrauliska Flat Mount-skivbromsar för bromskraft i alla väder, WSD-sadel och breda 700×35 Schwalbe G-One-däck för extra stabilitet och grepp.

Slutord

Grus. Inga problem! Checkpoint ALR 4 Women’s är en prisvärd ingång till en värld av äventyr. Den är robust, snabb, bekväm och rymmer otroligt mycket teknik för sitt pris. Även om den är konstruerad för att stå emot prövningarna på grusvägar är den med sin ramgeometri och sina monteringsfästen också ett utmärkt val för landsväg eller pendling.

www.trekbikes.com

I köpet ingår

- Livstids fri service.
- Inpassning där vi ser till att cykeln är korrekt inställd efter dina mått.

Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för servicekostnad gällande våra tjänster Underhållsservice eller Full service eller arbete med komponenter köpta på Musette. Inpassning ingår för cyklar som kostar 25 000kr eller mer.