TREK Checkpoint SL 6 2021 – Musette

TREK Checkpoint SL 6 2021

43 999 kr

Checkpoint SL 6 är en gravelbike i kolfiber som inte känner några begränsningar. Den har en konstruktion som låter dig ta dig fram till platser omöjliga att nå med en vanlig racercykel, t.ex. de lerdränkta mållinjerna i världens största gravelbike-tävlingar. En lätt ram i OCLV Carbon med vägutslätande IsoSpeed, en Shimano GRX-drivlina och extra monteringsfästen för allt du behöver. Den här cykeln är ett veritabelt kraftpaket och ett utmärkt val för alla offroad-äventyr.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Dina förväntningar är höga inför episka äventyr som Dirty Kanza, Land Run 100 och Trans Iowa, och du vet att du behöver en riktigt bra gravelbike för att infria dem. Din cykel ska helst också vara så mångsidig att den är överlägsen på gravelbike-tävlingar, men också på äventyrliga landsvägsturer, cykelsemestrar eller för all del all slags cykling som du gillar.

Inbyggd teknik

Ram i 500 Series OCLV Carbon med IsoSpeed bak, en Shimano GRX-drivlina och kassett med stort växelområde, kraftfulla hydrauliska skivbromsar, Bontrager Paradigm Comp Disc-hjul med 25 mm invändig fälgbredd samt breda, stabila och greppsäkra 700x40c gravelbikedäck och ett vibrationsdämpande styre.

Slutord

En gravelbike i kolfiber byggd för de längsta dagarna, de tuffaste vägarna och de största äventyren. Den är lätt, snabb, bekväm och rustad med komponenter som tål riktigt besvärlig terräng.

trekbikes.com

För oss är det viktigt att din cykel alltid fungerar optimalt. Köper du en cykel av oss som kostar över 15.000:- ingår alltid fri service*.

*Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för någon servicekostnad. Det gäller dock inte tvätt, gaffel/dämparservice och reperationer. Vi på Musette lägger stor stolthet i att servicen alltid är av högsta nivå. Köper du en cykel hos oss, vill vi att den används och alltid är i toppskick. Vare sig det gäller växeljusteringar, sliten kedja eller knakande missljud. Alla cyklar som används behöver servas och ses efter med omtanke och kunskap. Kom till oss så fort det är något som inte känns 100%. Vi älskar att återse våra kunder!