Trek Checkpoint SL 6

Pris: 39 999 kr

Checkpoint SL 6 är en gravelbike i kolfiber som inte känner några begränsningar. Den har en konstruktion som låter dig ta dig fram till platser omöjliga att nå med en vanlig racercykel, t.ex. de lerdränkta mållinjerna i världens största gravelbike-tävlingar. En lätt ram i OCLV Carbon med vägutslätande IsoSpeed, en komplett Shimano Ultegra-drivlina och extra monteringsfästen för allt du behöver. Checkpoint SL 6 är ett veritabelt kraftpaket och det bästa valet för alla offroad-äventyr.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Dina förväntningar är höga inför episka äventyr som Dirty Kanza, Land Run 100 och Trans Iowa, och du vet att du behöver en riktigt bra gravelbike för att infria dem. Din cykel ska helst också vara så mångsidig att den är överlägsen på gravelbike-tävlingar, äventyrliga landsvägsturer, cykelsemestrar eller för all del all slags cykling som du gillar.

Inbyggd teknik

En kolfiberram i 500 Series OCLV Carbon med IsoSpeed bak, en komplett Shimano Ultegra-drivlina, 700×35 Schwalbe TL-EX G-One TLR gravelbikedäck, kraftfulla hydrauliska Flat Mount-skivbromsar, Bontrager Paradigm Comp Disc-hjul, Shimano RT800 Ice-Tech FREEZA-bromsskivor och bromsklossar med kylfläns för tillförlitlig och extra kraftfull bromsförmåga. Lägg sedan till invändigt draget Control Freak-kablage, sadelmasthylsa i kolfiber, Carbon Armor-ramskydd, 12 mm genomgående axlar och Stranglehold-hjulfästen som gör det möjligt att finjustera geometrin eller byta till singlespeed.

Slutord

Treks bästa gravelbike i kolfiber för de längsta dagarna, de tuffaste vägarna och de största äventyren. Den är lätt, snabb, bekväm och har en spec med komponenter för värsta terrängen, däribland det uppgraderade hjulsetet Bontrager Paradigm och en komplett Shimano Ultegra-drivlina.

www.trekbikes.com

När du köper din cykel från Musette ingår

  1. Livstids fri service*
  2. Frame Fit**
  3. Bike Fit

*Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för någon servicekostnad gällande våra tjänster Light service eller Full service.

**Vid utprovning och beställning av cykeln gör vi en Frame-fit för att säkerställa att du får rätt storlek, värde 500kr. Detta ingår i priset till varje cykel vi säljer.