TREK Crockett 4 Disc 2020 – Musette

TREK Crockett 4 Disc 2020

16 499 kr

Crockett 4 Disc är en elegant, mångsidig cykel som är din inträdesbiljett till cyclocross- och grusvärlden till ett bra pris. Den är en lätt cykel byggd för äventyr, med en tillförlitlig 1×11-drivlina, en avancerad aluminiumram med släta Invisible Weld Technology-fogar och den både ser ut och uppför sig som en betydligt dyrare kolfibercykel. Cyclocross, grus, krävande pendling. Denna multitalang till cykel klarar allt.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Du vill ha en enda cykel som du kan använda till cyclocross-tävlingen på lördagen, grusvägarna på söndagen och pendlingen på måndagen, och all denna mångsidighet och prestanda ska förstås vara prisvärd.

Inbyggd teknik

Lätt och stark ram i 300 Series Alpha Aluminum med formade rör och tekniken Invisible Weld Technology för osynliga svetsfogar, extra utrymme för däcken, 12 mm genomgående axlar, skärmfästen, IsoSpeed Cross-gaffel helt i kolfiber, vädersäker bromskraft med kraftfulla Flat Mount-skivbromsar och en enkel 1×11-drivlina med SRAM Apex växelreglage och växelmekanism.

Slutord

Crockett 4 Disc är en mångsidig cykel som gör mer än krossar crossbanor. Den är lika perfekt för doserade gruskurvor och krävande pendling. Den har en avancerad ram i aluminium, inte helt lätt att skilja från kolfiber, en pålitlig komponentgrupp och kraftfulla skivbromsar.

mer info

För oss är det viktigt att din cykel alltid fungerar optimalt. Köper du en cykel av oss som kostar över 15.000:- ingår alltid fri service*.

*Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för någon servicekostnad. Det gäller dock inte tvätt, gaffel/dämparservice och reperationer. Vi på Musette lägger stor stolthet i att servicen alltid är av högsta nivå. Köper du en cykel hos oss, vill vi att den används och alltid är i toppskick. Vare sig det gäller växeljusteringar, sliten kedja eller knakande missljud. Alla cyklar som används behöver servas och ses efter med omtanke och kunskap. Kom till oss så fort det är något som inte känns 100%. Vi älskar att återse våra kunder!