TREK Crockett 5 Disc 2021 – Musette

TREK Crockett 5 Disc 2021

24 999 kr

Crockett 5 Disc är den perfekta, värdefulla cyclocross-kompanjonen. Den har förstås cyclocross-specifika detaljer som t.ex. en 1×11-drivlina och en lätt och lättburen ram, men den är så mycket mer än bara en cyclocross-cykel. Den avancerade aluminiumramen både ser ut och uppför sig som en kolfiberram, och den är lika hemmastadd på grusvägen och jobbpendlingen som den är på cyclocross-banan.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Du är ny inom cyclocross och vill ha en cykel som har det nödvändiga och inget mer. Du söker kanske istället en bra allroundcykel med bockstyre som passar lika perfekt för cyclocross och gruscykling som för jobbpendling och långfärdsturer.

Inbyggd teknik

Lätt och stark ram i 300 Series Alpha Aluminum med formade rör och tekniken Invisible Weld Technology för osynliga svetsfogar, 12 mm genomgående axlar, Trek Cross-gaffel helt i kolfiber, kraftfulla hydrauliska Flat Mount-skivbromsar, Tubeless Ready-fälgar och en enkel 1×11-drivlina med SRAM Rival växelreglage och växelmekanism.

Slutord

Crockett 5 Disc är en tävlingsklar cyclocross-cykel med avancerad aluminiumram, men den är mycket mer än så. När du söker en uppgradering inför cyclocross-säsongen eller en mångsidig cykel som klarar prövningarna på de tuffaste grusvägar eller pendlingar är Crockett nummer ett.

mer info

 

För oss är det viktigt att din cykel alltid fungerar optimalt. Köper du en cykel av oss som kostar över 15.000:- ingår alltid fri service*.

*Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för någon servicekostnad. Det gäller dock inte tvätt, gaffel/dämparservice och reperationer. Vi på Musette lägger stor stolthet i att servicen alltid är av högsta nivå. Köper du en cykel hos oss, vill vi att den används och alltid är i toppskick. Vare sig det gäller växeljusteringar, sliten kedja eller knakande missljud. Alla cyklar som används behöver servas och ses efter med omtanke och kunskap. Kom till oss så fort det är något som inte känns 100%. Vi älskar att återse våra kunder!