Domane AL 3 Women's 2019 – Musette

Domane AL 3 Women's 2019

8 999 kr

Domane AL 3 Women’s är följsam, stabil och förtroendeingivande. Den är perfekt för nybörjare inom cykelsporten, likaväl som för alla kvinnor som vill uppgradera till en mångsidig aluminiumracer konstruerad för bekväm cykling. Dess kvalitetskomponenter gör dig redo att hålla jämna steg med den snabba gruppen och du behöver inte backa för äventyr som leder bort från asfalten mot tuffare underlag.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Du gillar att cykla, ibland är det äventyret som lockar, ibland motion och hastighet. Men det är alltid lika viktigt att du kan sitta i en bekväm åkställning. Du tillhör de kvinnor som föredrar geometrin och känslan man får på en cykel med WSD-komponenter. Du vill ha en första racercykel av hög kvalitet eller en uppgradering som du kan behålla under många år.

Inbyggd teknik

Den kompletta Shimano Sora-komponentgruppen har 18 växlar med integrerade broms- och växelreglage och ett stort växelområde som kommer till sin rätt vid klättring. Domane AL 3 Women’s har en lätt ram i Alpha Aluminum, stabil och trygg endurance-geometri och monteringsfästen för skärmar, pakethållare, lampor m.m. Den har även WSD-sadel (Women’s Specific Design) och WSD-styre. Den passar helt enkelt bättre redan från början.

Slutord

Lättare komponenter, 18 växlar som underlättar när du cyklar i kuperad miljö, en avancerad aluminiumram, WSD-sadel och WSD-styre och en följsam, stabil geometri med fokus på bekvämlighet. Treks gedigna prestandakunnande ingår och förstås vår livstidsgaranti.

Därför kommer du att gilla det.

 1. Den är en verkligt prisvärd racercykel som låter dig ta del av racercykelvärlden utan att satsa de största pengarna
 2. WSD-sadel och WSD-styre som får dig att utbrista: ”Det känns som att den är måttillverkad för mig”
 3. Den stabila endurance-geometrin är bekväm på långdistans, men det här är ändå en snabb tävlingscykel
 4.  Den unika IsoSpeed-gaffeln i kolfiber som sveper framåt mot hjulfästena absorberar vibrationerna från vägen och dina armar blir inte lika fort uttröttade

Specifikationer

 • Ramset

  Ram
  100 Series Alpha Aluminum, DuoTrap S-kompatibel, dolda skärmfästen
  Gaffel
  Domane kolfiber, dolda skärmfästen
 • Hjul

  Framnav
  Aluminium
  Baknav
  Aluminium
  Fälgar
  Bontrager Affinity Tubeless Ready
  Däck
  Bontrager R1 Hard-Case Lite, 700x25c
 • Drivlina

  Växelreglage
  Shimano Sora, 9-växlat
  Framväxel
  Shimano Sora
  Bakväxel
  Shimano Sora
  Vevparti
  Shimano Sora, 50/34 (kompakt)
  Vevlager
  Kapslat
  Kassett
  Shimano Sora, 11 – 32, 9-delad
  Kedja
  Shimano Sora
  Pedaler
  Wellgo nylonstomme med aluminiumhållare, tåclips och rem
 • Komponenter

  Sadel
  Bontrager Ajna Comp, CrMo-rails
  Sadelstolpe
  Bontrager, 2-bultshuvud, 27,2 mm, 8 mm offset
  Styre
  Bontrager Comp VR-S, 31,8 mm
  Handtag
  Bontrager-linda
  Styrstam
  Bontrager Elite, 31,8 mm, 7 grader, lampfäste
  Styrlager
  Integrerade kassettlager, kapslade, 1 1/8″
  Bromsar
  Dubbelpivot i aluminium
 • Vikt

  Vikt
  54cm – 9.59 kg / 21.14 lbs
  Maxvikt
  Den här cykeln har en total maxvikt (sammanlagd vikt av cykel, användare och packning) på 125 kg.

För oss är det viktigt att din cykel alltid fungerar optimalt. Köper du en cykel av oss som kostar över 15.000:- ingår alltid fri service*. För cyklar över 25.000:- ingår dessutom en inpassning där vi ser till att cykeln är korrekt inställd efter dina mått.

*Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för någon servicekostnad gällande våra produkter Light service eller Full service. Vi på Musette lägger stor stolthet i att servicen alltid är av högsta nivå. Köper du en cykel hos oss, vill vi att den används och alltid är i toppskick. Vare sig det gäller växeljusteringar, sliten kedja eller knakande missljud. Alla cyklar som används behöver servas och ses efter med omtanke och kunskap. Kom till oss så fort det är något som inte känns 100%. Vi älskar att återse våra kunder!