Domane AL 5 2019 – Musette

Domane AL 5 2019

13 999 kr

Domane AL 5 är vår bästa aluminiumracer i Domane-serien. Den här lättviktsracern är bekväm på långfärd även när underlaget inte är det bästa och den uppgraderade Shimano 105-drivlinan gör den till en riktig utmanare på tävlingar och snabba gruppturer.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Du kommer inte att delta i Tour de France men kanske tävla i något stadslopp! Du vill ha en prisvärd cykel som kan ligga i täten på klubbtävlingar och snabba gruppturer. Du vill hellre lägga pengarna på en uppgraderad tävlingsdrivlina än en ram helt i kolfiber.

Inbyggd teknik

Lättviktsram i 100 Series Alpha Aluminum med dolda skärmfästen, stabil och trygg endurance-geometri, vägutslätande IsoSpeed-gaffel i kolfiber, komplett 2×11-växlad Shimano 105-drivlina för snabb precisionsväxling, Bontrager Affinity Tubeless Ready-hjul och Bontrager R1 Hard-Case Lite-däck med punkteringsskydd som är extra tryggt på dålig väg.

Slutord

Den bästa aluminiumcykeln i Domane-serien. Den är snabb, lätt och bekväm på långturer och dåliga vägar. Lättviktsramen med en prisvinnande historik och livstidsgaranti och den kompletta 2×11-växlade 105-drivlinan från Shimano gör den här cykeln till en enastående racercykel för allroundbruk.

Därför kommer du att gilla det.

 1. Den är den perfekta kombinationen av hastighet, stabilitet och prisvärdhet – en mångfunktionell cykel som är lika utmärkt för ensamma expeditioner som på snabba gruppturer
 2. Den stabila endurance-geometrin är bekväm på långdistans, men det här är ändå en snabb tävlingscykel
 3.  Den unika IsoSpeed-gaffeln i kolfiber som sveper framåt mot hjulfästena absorberar vibrationerna från vägen och dina armar blir inte lika fort uttröttade

Specifikationer

 • Ramset

  Ram
  100 Series Alpha Aluminum, DuoTrap S-kompatibel, dolda skärmfästen
  Gaffel
  Domane kolfiber, dolda skärmfästen
 • Hjul

  Framnav
  Aluminium
  Baknav
  Aluminium
  Fälgar
  Bontrager Affinity Tubeless Ready
  Däck
  Bontrager R1 Hard-Case Lite, 700x25c
 • Drivlina

  Växelreglage
  Shimano 105, 11-växlat
  Framväxel
  Shimano 105
  Bakväxel
  Shimano 105
  Vevparti
  Shimano 105, 50/34 (kompakt)
  Vevlager
  Kapslat
  Kassett
  Shimano 105 11 – 32, 11-delad
  Kedja
  Shimano 105
  Pedaler
  Medföljer ej
 • Komponenter

  Sadel
  Bontrager Arvada Comp, stålrails
  Sadelstolpe
  Bontrager, 2-bultshuvud, 27,2 mm, 8 mm offset
  Styre
  Bontrager Comp VR-C, 31,8 mm
  Handtag
  Bontrager-linda
  Styrstam
  Bontrager Elite, 31,8 mm, 7 grader, dator- och lampfästen
  Styrlager
  Integrerade kassettlager, kapslade, 1 1/8″
  Bromsar
  Shimano 105
 • Vikt

  Vikt
  56cm – 9.43 kg / 20.78 lbs
  Maxvikt
  Den här cykeln har en total maxvikt (sammanlagd vikt av cykel, användare och packning) på 125 kg.

För oss är det viktigt att din cykel alltid fungerar optimalt. Köper du en cykel av oss som kostar över 15.000:- ingår alltid fri service*. För cyklar över 25.000:- ingår dessutom en inpassning där vi ser till att cykeln är korrekt inställd efter dina mått.

*Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för någon servicekostnad gällande våra produkter Light service eller Full service. Vi på Musette lägger stor stolthet i att servicen alltid är av högsta nivå. Köper du en cykel hos oss, vill vi att den används och alltid är i toppskick. Vare sig det gäller växeljusteringar, sliten kedja eller knakande missljud. Alla cyklar som används behöver servas och ses efter med omtanke och kunskap. Kom till oss så fort det är något som inte känns 100%. Vi älskar att återse våra kunder!