Domane SL 5 Disc Women's 2019 – Musette

Domane SL 5 Disc Women's 2019

27 999 kr

Domane SL 5 Disc Women’s kännetecknas av följsam cykling och effektivitet till ett mycket bra pris. Den passar utmärkt för prismedvetna kvinnliga cyklister som vill gå över till kolfiber. I utrustningen ingår skivbromsar, WSD-kontaktpunkter, förstklassig drivlina och IsoSpeed både fram och bak.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Du vill ta dig till platser dit bilar knappast kör, långt från allfarvägen, långt från det mesta. Du tillhör de kvinnor som föredrar geometrin och känslan man får på en cykel med WSD-komponenter. Du vill ha en ytterst följsam kolfiberram och den vädersäkra bromskraften hos skivbromsar.

Inbyggd teknik

Ram i 500 Series OCLV Carbon med IsoSpeed fram och bak, kraftfulla Flat Mount-skivbromsar och en komplett 2×11-växlad Shimano 105-komponentgrupp. Domane SL 5 Disc Women’s levereras med WSD-kontaktpunkter, invändigt draget kablage som gör cykeln extra smäcker, Ride Tuned-sadelmasthylsa i aluminium och stabil endurance-geometri för komfort på de längsta rundorna och sämsta vägarna.

Slutord

Kolfiber, komfort, kapacitet. Domane SL 5 Disc Women’s är ett smart val när du vill gå över från aluminium och också vill investera i mer teknik. Den har en lättare ram, WSD-komponenter, IsoSpeed fram och bak, Flat Mount-skivbromsar och kolfibergaffel.

Därför kommer du att gilla det.

 1. Det är en otroligt prisvärd och lätt kolfibercykel med skivbromsar och WSD-kontaktpunkter som passar många kvinnor bättre redan från början
 2.  Den här cykeln utstrålar ”cykla vart som helst, hur som helst” vilket gör den till en perfekt kompanjon under dina mest episka landsvägsäventyr
 3. Det är den mest prisvärda cykeln med skivbromsar och IsoSpeed både fram och bak
 4. Med Domane SL 5 Disc Women’s är du färdigutrustad för tävling, redo att cykla på knaggliga vägar och prestera maximalt i alla typer av väder

Specifikationer

 • Ramset

  Ram
  500 Series OCLV Carbon, IsoSpeed fram och bak, koniskt styrhuvud, BB90, Flat Mount-skivbromsar, 12 mm genomgående axel, invändig vajerdragning, dolda skärmfästen, 3S-kedjehållare, DuoTrap S-kompatibel, Ride Tuned-sadelmast
  Gaffel
  Domane i kolfiber för skivbroms, koniskt styrrör i kolfiber, Flat Mount-skivbromsar, 12 mm genomgående axel
 • Hjul

  Framnav
  Bontrager aluminium kapslade lager, 12 mm genomgående axel
  Baknav
  Aluminium
  Fälgar
  Bontrager Affinity Tubeless Ready Disc för skivbroms
  Däck
  Bontrager R1 Hard-Case Lite, 700x32c
 • Drivlina

  Växelreglage
  Shimano 105, 11-växlat
  Framväxel
  Shimano 105, lött fäste
  Bakväxel
  Shimano 105
  Vevparti
  Shimano 105, 50/34 (kompakt)
  Vevlager
  BB90
  Kassett
  Shimano 105 11 – 32, 11-delad
  Kedja
  Shimano 105
  Pedaler
  Medföljer ej
 • Komponenter

  Sadel
  Bontrager Ajna Comp, CrMo-rails
  Sadelstolpe
  Bontrager Ride Tuned-sadelmasthylsa, 10 mm offset
  Styre
  Bontrager Comp VR-S, 31,8 mm
  Handtag
  Bontrager-linda
  Styrstam
  Bontrager Elite, 31,8 mm, 7 grader, dator- och lampfästen
  Styrlager
  Integrerade kassettlager, kapslade, 1 1/8″ övre, 1,5″ nedre
  Bromsar
  Shimano 105 hydraulisk Flat Mount-skivbroms
 • Vikt

  Vikt
  54cm – 9.33 kg / 20.58 lbs
  Maxvikt
  Den här cykeln har en total maxvikt (sammanlagd vikt av cykel, användare och packning) på 125 kg.

För oss är det viktigt att din cykel alltid fungerar optimalt. Köper du en cykel av oss som kostar över 15.000:- ingår alltid fri service*. För cyklar över 25.000:- ingår dessutom en inpassning där vi ser till att cykeln är korrekt inställd efter dina mått.

*Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för någon servicekostnad gällande våra produkter Light service eller Full service. Vi på Musette lägger stor stolthet i att servicen alltid är av högsta nivå. Köper du en cykel hos oss, vill vi att den används och alltid är i toppskick. Vare sig det gäller växeljusteringar, sliten kedja eller knakande missljud. Alla cyklar som används behöver servas och ses efter med omtanke och kunskap. Kom till oss så fort det är något som inte känns 100%. Vi älskar att återse våra kunder!