Domane SL 5 Women's 2019 – Musette

Domane SL 5 Women's 2019

23 999 kr

Domane SL 5 Women’s kännetecknas av följsam cykling, fart och effektivitet. Det är en idealisk racercykel för kvinnliga cyklister som värdesätter den lätta kolfibern och prioriterar funktionell komfort. Domane SL 5 Women’s är ingångsnivån för cyklar med IsoSpeed både fram och bak. I specifikationen ingår kvalitetskomponenter likaväl som WSD-kontaktpunkter som passar många kvinnor bättre redan från början.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Du vill ha en prisvärd och häftig racercykel med höga prestanda. Du tillhör de kvinnor som föredrar geometrin och känslan man får på en cykel med WSD-komponenter. Du vill ha en ytterst följsam kolfiberram och fälgbromsar med deras låga vikt.

Inbyggd teknik

Kolfiberram i 500 Series OCLV Carbon med IsoSpeed fram och bak, kraftfulla direktmonterade fälgbromsar och en komplett 2×11-växlad Shimano 105-komponentgrupp. Domane SL 5 Women’s levereras med WSD-kontaktpunkter, invändigt draget kablage som gör cykeln extra smäcker, Ride Tuned-sadelmasthylsa i aluminium och stabil endurance-geometri för komfort på de längsta rundorna och sämsta vägarna.

Slutord

Domane SL 5 Women’s är ingångsmodellen i damcyklarnas kolfiberserie. Det är en liten höjning i prisnivå jämfört med aluminiummodellerna, men det är en desto större ökning tekniskt sett. Du får en betydligt lättare ram, IsoSpeed fram och bak och en gaffel helt i kolfiber.

Därför kommer du att gilla det.

 1. Det här är en otroligt prisvärd och lätt kolfibercykel, med WSD-kontaktpunkter som är specialdesignade för kvinnlig anatomi
 2. Det här är den mest prisvärda cykeln med IsoSpeed både fram och bak
 3. Domane SL 5 Women’s är supermångsidig och lika duglig vare sig det handlar om tävling, en klubbrunda eller en strapatsrik äventyrstur

Specifikationer

 • Ramset

  Ram
  500 Series OCLV Carbon, IsoSpeed fram och bak, koniskt styrhuvud, BB90, direktmonterade fälgbromsar, invändig vajerdragning, dolda skärmfästen, 3S-kedjehållare, DuoTrap S-kompatibel, Ride Tuned-sadelmast
  Gaffel
  Domane kolfiber, E2-styrrör i kolfiber, direktmonterade bromsar
 • Hjul

  Framnav
  Aluminium
  Baknav
  Aluminium
  Fälgar
  Bontrager Affinity Tubeless Ready
  Däck
  Bontrager R1 Hard-Case Lite, 700x28c
 • Drivlina

  Växelreglage
  Shimano 105, 11-växlat
  Framväxel
  Shimano 105, lött fäste
  Bakväxel
  Shimano 105
  Vevparti
  Shimano 105, 50/34 (kompakt)
  Vevlager
  BB90
  Kassett
  Shimano 105 11 – 34, 11-delad
  Kedja
  Shimano 105
  Pedaler
  Medföljer ej
 • Komponenter

  Sadel
  Bontrager Ajna Comp, CrMo-rails
  Sadelstolpe
  Bontrager Ride Tuned-sadelmasthylsa, 10 mm offset
  Styre
  Bontrager Comp VR-S, 31,8 mm
  Handtag
  Bontrager-linda
  Styrstam
  Bontrager Elite, 31,8 mm, 7 grader, dator- och lampfästen
  Styrlager
  Integrerade kassettlager, kapslade, 1 1/8″ övre, 1,5″ nedre
  Bromsar
  Shimano 105 Direct Mount
 • Vikt

  Vikt
  54cm – 8.93 kg / 19.69 lbs
  Maxvikt
  Den här cykeln har en total maxvikt (sammanlagd vikt av cykel, användare och packning) på 125 kg.

För oss är det viktigt att din cykel alltid fungerar optimalt. Köper du en cykel av oss som kostar över 15.000:- ingår alltid fri service*. För cyklar över 25.000:- ingår dessutom en inpassning där vi ser till att cykeln är korrekt inställd efter dina mått.

*Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för någon servicekostnad gällande våra produkter Light service eller Full service. Vi på Musette lägger stor stolthet i att servicen alltid är av högsta nivå. Köper du en cykel hos oss, vill vi att den används och alltid är i toppskick. Vare sig det gäller växeljusteringar, sliten kedja eller knakande missljud. Alla cyklar som används behöver servas och ses efter med omtanke och kunskap. Kom till oss så fort det är något som inte känns 100%. Vi älskar att återse våra kunder!