Domane SL 6 Disc Women's 2019 – Musette

Domane SL 6 Disc Women's 2019

35 999 kr

Domane SL 6 Disc Women’s är en prestandaracer i damcykelmodell som är både snabb och bekväm. Den har alla vägutslätande fördelar med en lättviktsram i OCLV Carbon och IsoSpeed fram och bak samt en komplett Shimano Ultegra-drivlina, högkvalitativa hjul, hydrauliska skivbromsar och WSD-kontaktpunkter som är specialkonstruerade för kvinnliga cyklister.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Kvalitet, komfort och tillförlitliga bromsar är dina viktigaste punkter. Du är den typen av cyklist som tycker att racercyklar ska kunna ta sig fram var som helst och hur som helst. Du tillhör de kvinnor som föredrar känslan man får på en cykel med WSD-komponenter. Du vill ha en ytterst följsam kolfiberram och den vädersäkra bromskraften hos skivbromsar.

Inbyggd teknik

Kolfiberram i 500 Series OCLV Carbon med IsoSpeed fram och bak, kraftfulla hydrauliska Flat Mount-skivbromsar, Bontrager Paradigm Disc TLR-hjul och en komplett 2×11 Shimano Ultegra-komponentgrupp. Domane SL 6 Disc Women’s levereras med WSD-kontaktpunkter, invändigt draget kablage som gör cykeln extra smäcker, Ride Tuned-sadelmasthylsa i kolfiber och stabil endurance-geometri för komfort på de längsta rundorna och sämsta vägarna.

Slutord

Domane i kolfiber med alla vägutslätande egenskaper, en Shimano Ultegra-komponentgrupp som är än mer prestandaorienterad och skivbromsar som har extra god bromsförmåga. Den är snabb, lätt, följsam och redo för äventyr.

Därför kommer du att gilla det.

 1. Domane SL 6 Disc Women’s är en enastående racercykel för allroundbruk: tävlingsklar spec, lätt kolfiberram och IsoSpeed fram och bak som slätar ut det knaggligaste underlag
 2. Skivbromsar har bättre bromsmodulering och bromskraft, så att du kan cykla tryggt även på äventyrsturens sämsta vägar
 3.  Vi snålar inte på specen: den har en komplett Shimano Ultegra-drivlina

Specifikationer

 • Ramset

  Ram
  500 Series OCLV Carbon, IsoSpeed fram och bak, koniskt styrhuvud, BB90, Flat Mount-skivbromsar, 12 mm genomgående axel, invändig vajerdragning, dolda skärmfästen, 3S-kedjehållare, DuoTrap S-kompatibel, Ride Tuned-sadelmast
  Gaffel
  Domane i kolfiber för skivbroms, koniskt styrrör i kolfiber, Flat Mount-skivbromsar, 12 mm genomgående axel
 • Hjul

  Hjul
  Bontrager Paradigm Disc TLR för skivbroms, 12 mm genomgående axel
  Däck
  Bontrager R2 Hard-Case Lite, aramidkant, 700x32c
 • Drivlina

  Växelreglage
  Shimano Ultegra, 11-växlat
  Framväxel
  Shimano Ultegra, lött fäste
  Bakväxel
  Shimano Ultegra, 11-delad
  Vevparti
  Shimano Ultegra, 50/34 (kompakt)
  Vevlager
  BB90
  Kassett
  Shimano Ultegra 11 – 32, 11-delad
  Kedja
  Shimano Ultegra
  Pedaler
  Medföljer ej
 • Komponenter

  Sadel
  Bontrager Ajna Comp, CrMo-rails
  Sadelstolpe
  Bontrager Ride Tuned-sadelmasthylsa i kolfiber, 20 mm offset
  Styre
  Bontrager Elite IsoZone VR-SF, 31,8 mm
  Handtag
  Bontrager-linda
  Styrstam
  Bontrager Pro, 31,8 mm, 7 grader, dator- och lampfästen
  Styrlager
  Integrerade kassettlager, kapslade, 1 1/8″ övre, 1,5″ nedre
  Bromsar
  Shimano Ultegra hydraulisk Flat Mount-skivbroms
 • Vikt

  Vikt
  54cm – 8.51 kg / 18.77 lbs
  Maxvikt
  Den här cykeln har en total maxvikt (sammanlagd vikt av cykel, användare och packning) på 125 kg.

För oss är det viktigt att din cykel alltid fungerar optimalt. Köper du en cykel av oss som kostar över 15.000:- ingår alltid fri service*. För cyklar över 25.000:- ingår dessutom en inpassning där vi ser till att cykeln är korrekt inställd efter dina mått.

*Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för någon servicekostnad gällande våra produkter Light service eller Full service. Vi på Musette lägger stor stolthet i att servicen alltid är av högsta nivå. Köper du en cykel hos oss, vill vi att den används och alltid är i toppskick. Vare sig det gäller växeljusteringar, sliten kedja eller knakande missljud. Alla cyklar som används behöver servas och ses efter med omtanke och kunskap. Kom till oss så fort det är något som inte känns 100%. Vi älskar att återse våra kunder!