Domane SLR 6 Disc 2019 – Musette

Domane SLR 6 Disc 2019

52 999 kr

Domane SLR 6 Disc är byggd på den finaste Domane-ram vi någonsin skapat. Den är en endurance-racer i toppklass. IsoSpeed finns både fram och bak, och det bakre länkaget är inställbart så att du kan skräddarsy följsamheten efter terrängen. Den är utrustad med en förstklassig Shimano Ultegra-komponentgrupp, Flat Mount-skivbromsar och breda däck, och specifikationerna tilltalar säkert alla äventyrslystna cyklister som värdesätter låg vikt.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Du har inget emot att lämna asfalten under landsvägsturen och du förväntar dig att cykeln klarar av alla dina äventyrliga infall. Du vill ha vår lättaste Domane-ram någonsin, med den extra fördelen av hydrauliska skivbromsar och bredare däck som betyder hastighet, stabilitet och tillit.

Inbyggd teknik

Vår lättaste kolfiberram i 600 Series OCLV Carbon samt IsoSpeed fram och inställbart IsoSpeed bak. Den har en komplett Shimano 2×11 Ultegra-drivlina, hydrauliska Flat Mount-skivbromsar, Paradigm Comp Disc Tubeless Ready-hjul, breda 700×32-däck som ger extra stabilitet på dålig väg samt Bontrager Pro IsoCore-styre i kolfiber som minskar vibrationer från vägen med 20 % jämfört med ett vanligt kolfiberstyre.

Slutord

Den här cykeln backar inte för dammande eller leriga vägar, och dess största tillgång är dess mångsidighet. Knaggliga vägar, grus, långa klättringar, episka heldagsturer – Domane SLR 6 Disc klarar allt. Den är lätt och snabb, men det främsta värdet ligger i dess vägutslätande egenskaper genom IsoSpeed, en onekligen läcker funktion som gör att du kan finjustera ramens följsamhet.

Därför kommer du att gilla det.

 1. Du kan fininställa ramens följsamhet efter egna preferenser genom att helt enkelt skjuta en hylsa
 2. Den här cykeln är supermångsidig och den kan ta dig till platser som du aldrig trodde var möjligt med en racercykel
 3. Med den lätta ramen och kvalitetsdrivlinan är du lika redo för tävling och snabba grupprundor som helgens cykeläventyr på alla typer av vägar
 4. Skapa din egen cykel: total anpassning genom Project One

Specifikationer

 • Ramset

  Ram
  600 Series OCLV Carbon, IsoSpeed fram, inställbart IsoSpeed bak, koniskt styrhuvud, BB90, Flat Mount-skivbromsar, 12 mm genomgående axel, invändig vajerdragning, dolda skärmfästen, 3S-kedjehållare, DuoTrap S-kompatibel, Ride Tuned-sadelmast
  Gaffel
  Domane helt i kolfiber för skivbroms, koniskt styrrör i kolfiber, Flat Mount-skivbromsar, 12 mm genomgående axel
 • Hjul

  Hjul
  Bontrager Paradigm Comp Tubeless Ready för skivbroms, 12 mm genomgående axel
  Däck
  Bontrager R3 Hard-Case Lite, 120 tpi, aramidkant 700x32c
 • Drivlina

  Växelreglage
  Shimano Ultegra, 11-växlat
  Framväxel
  Shimano Ultegra, lött fäste
  Bakväxel
  Shimano Ultegra, 11-delad
  Vevparti
  Shimano Ultegra, 50/34 (kompakt)
  Vevlager
  BB90
  Kassett
  Shimano Ultegra 11 – 32, 11-delad
  Kedja
  Shimano Ultegra
  Pedaler
  Medföljer ej
 • Komponenter

  Sadel
  Bontrager Arvada Elite, rails i rostfritt
  Sadelstolpe
  Bontrager Ride Tuned-sadelmasthylsa i kolfiber, 20 mm offset
  Styre
  Bontrager Pro IsoCore VR-CF, 31,8 mm
  Handtag
  Bontrager-linda
  Styrstam
  Bontrager Pro, 31,8 mm, 7 grader, dator- och lampfästen
  Styrlager
  Integrerade kassettlager, kapslade, 1 1/8″ övre, 1,5″ nedre
  Bromsar
  Shimano Ultegra hydraulisk Flat Mount-skivbroms
 • Vikt

  Vikt
  56cm – 8.11 kg / 17.88 lbs
  Maxvikt
  Den här cykeln har en total maxvikt (sammanlagd vikt av cykel, användare och packning) på 125 kg.

För oss är det viktigt att din cykel alltid fungerar optimalt. Köper du en cykel av oss som kostar över 15.000:- ingår alltid fri service*. För cyklar över 25.000:- ingår dessutom en inpassning där vi ser till att cykeln är korrekt inställd efter dina mått.

*Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för någon servicekostnad gällande våra produkter Light service eller Full service. Vi på Musette lägger stor stolthet i att servicen alltid är av högsta nivå. Köper du en cykel hos oss, vill vi att den används och alltid är i toppskick. Vare sig det gäller växeljusteringar, sliten kedja eller knakande missljud. Alla cyklar som används behöver servas och ses efter med omtanke och kunskap. Kom till oss så fort det är något som inte känns 100%. Vi älskar att återse våra kunder!