Domane SLR 6 Disc Women's 2019 – Musette

Domane SLR 6 Disc Women's 2019

59 599 kr

Domane SLR 6 Disc Women’s är byggd på den finaste Domane-ram vi någonsin skapat. Den är en endurance-racer i toppklass. IsoSpeed finns både fram och bak, och det bakre länkaget är inställbart så att du kan skräddarsy följsamheten efter terrängen. Den är utrustad med en förstklassig Shimano Ultegra-komponentgrupp, WSD-kontaktpunkter med specialdesign för kvinnlig anatomi, Flat Mount-skivbromsar och breda däck, och specifikationerna tilltalar säkert alla äventyrslystna cyklister som värdesätter låg vikt.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Du har inget emot att lämna asfalten under landsvägsturen och du förväntar dig att cykeln klarar av alla dina äventyrliga infall. Du gillar även geometrin och känslan man får på en cykel med WSD-komponenter och, precis som vi, tycker du att damcyklar ska ha exakt samma prestandaegenskaper som herrcyklar.

Inbyggd teknik

Vår lättaste kolfiberram i 600 Series OCLV Carbon samt IsoSpeed fram och inställbart IsoSpeed bak. Den har en komplett Shimano Ultegra 2×11-drivlina, Flat Mount-skivbromsar, WSD-kontaktpunkter, Paradigm Comp Disc Tubeless Ready-hjul, breda 700×32-däck som är stabilare på dåliga vägar samt Bontrager Pro IsoCore-styre som minskar vibrationer från vägen med 20 % jämfört med ett vanligt kolfiberstyre.

Slutord

Vår allra bästa Domane-ram i kolfiber, högklassiga komponenter och WSD-kontaktpunkter som passar kvinnliga cyklister bättre direkt från början. Den är lätt och snabb och tål att bli smutsig, men det främsta värdet ligger i dess vägutslätande fördelar genom IsoSpeed, en onekligen läcker funktion som gör att du kan finjustera ramens följsamhet.

Därför kommer du att gilla det.

 1. Du kan fininställa ramens följsamhet efter egna preferenser genom att helt enkelt skjuta en hylsa längs sadelröret
 2. Den här cykeln är supermångsidig och den kan ta dig till platser som du aldrig trodde var möjligt med en racercykel
 3. Med den lätta ramen och kvalitetsdrivlinan är du lika redo för tävling och snabba grupprundor som helgens cykeläventyr på alla typer av vägar
 4. Gör den personlig: total anpassning genom Project One

Specifikationer

 • Ramset

  Ram
  600 Series OCLV Carbon, IsoSpeed fram , inställbart IsoSpeed bak, koniskt styrhuvud, BB90, Flat Mount-skivbromsar, 12 mm genomgående axel, invändigt draget kablage, 3S-kedjehållare, DuoTrap S-kompatibel, Ride Tuned-sadelmast
  Gaffel
  Domane helt i kolfiber för skivbroms, koniskt styrrör i kolfiber, Flat Mount-skivbromsar, 12 mm genomgående axel
 • Hjul

  Hjul
  Bontrager Paradigm Comp Tubeless Ready för skivbroms, 12 mm genomgående axel
  Däck
  Bontrager R3 Hard-Case Lite, 120 tpi, aramidkant 700x32c
 • Drivlina

  Växelreglage
  Shimano Ultegra, 11-växlat
  Framväxel
  Shimano Ultegra, lött fäste
  Bakväxel
  Shimano Ultegra, 11-växlat
  Vevparti
  Shimano Ultegra, 50/34 (kompakt)
  Vevlager
  BB90
  Kassett
  Shimano Ultegra 11 – 32, 11-delad
  Kedja
  Shimano Ultegra
  Pedaler
  Medföljer ej
 • Komponenter

  Sadel
  Bontrager Ajna Elite, titanrails
  Sadelstolpe
  Bontrager Ride Tuned-sadelmasthylsa i kolfiber, 20 mm offset
  Styre
  Bontrager Pro IsoCore VR-SF, 31,8 mm
  Handtag
  Bontrager-linda
  Styrstam
  Bontrager Pro, 31,8 mm, 7 grader, dator- och lampfästen
  Styrlager
  Integrerade kassettlager, kapslade, 1 1/8″ övre, 1,5″ nedre
  Bromsar
  Shimano Ultegra hydraulisk Flat Mount-skivbroms
 • Vikt

  Vikt
  54cm – 8.01 kg / 17.65 lbs
  Maxvikt
  Cykelns totala maxvikt (sammanlagd vikt av cykel, användare och packning) är 125 kg.

För oss är det viktigt att din cykel alltid fungerar optimalt. Köper du en cykel av oss som kostar över 15.000:- ingår alltid fri service*. För cyklar över 25.000:- ingår dessutom en inpassning där vi ser till att cykeln är korrekt inställd efter dina mått.

*Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för någon servicekostnad gällande våra produkter Light service eller Full service. Vi på Musette lägger stor stolthet i att servicen alltid är av högsta nivå. Köper du en cykel hos oss, vill vi att den används och alltid är i toppskick. Vare sig det gäller växeljusteringar, sliten kedja eller knakande missljud. Alla cyklar som används behöver servas och ses efter med omtanke och kunskap. Kom till oss så fort det är något som inte känns 100%. Vi älskar att återse våra kunder!