TREK Domane AL 3 Disc 2021 – Musette

TREK Domane AL 3 Disc 2021

11 999 kr

Domane AL 3 Disc är en bekväm, stabil och superrolig racercykel. Den är en stjärna i allt ifrån längre cykelturer till gruppturer. Till och med på lätta grusstigar känner den sig som hemma. Med lätt och bekväm ram utrustad med vägutslätande kolfibergaffel, kvalitetskomponenter och ett stort växelområde är den redo för de stora äventyren.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Du har just börjat med landsvägscykling eller så kanske du vill uppgradera från din tidigare racercykel. I vilket fall letar du efter en fantastisk cykel till ett rimligt pris. Du vill ha en cykel med kvalitetskomponenter och kraftfulla skivbromsar, en cykel som du kan utvecklas med under många, många kommande mil.

Inbyggd teknik

Shimano Sora-drivlinan har 18 växlar och integrerade broms-/växelhandtag. Det är en lättare komponentgrupp än Shimanos ingångsgrupp och den har ett större växelområde som är utmärkt vid klättring. Lättviktsramen i aluminium har en stabil och trygg Endurance-geometri, Domane-gaffel i kolfiber, skärmfästen och TLR-fälgar.

Slutord

Den här cykeln har lättare komponenter, en avancerad aluminiumram och kraftfulla skivbromsar, och för att du ska bli riktigt såld på landsvägscykling så har den en geometri som sätter komforten först.

mer info

För oss är det viktigt att din cykel alltid fungerar optimalt. Köper du en cykel av oss som kostar över 15.000:- ingår alltid fri service*.

*Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för någon servicekostnad. Det gäller dock inte tvätt, gaffel/dämparservice och reperationer. Vi på Musette lägger stor stolthet i att servicen alltid är av högsta nivå. Köper du en cykel hos oss, vill vi att den används och alltid är i toppskick. Vare sig det gäller växeljusteringar, sliten kedja eller knakande missljud. Alla cyklar som används behöver servas och ses efter med omtanke och kunskap. Kom till oss så fort det är något som inte känns 100%. Vi älskar att återse våra kunder!