TREK Domane SL7 eTap 2020 – Musette

TREK Domane SL7 eTap 2020

64 999 kr

Domane SL 7 Disc eTap är en högpresterande Endurance-racer med en otrolig fördel i form av den helt trådlösa, elektroniska drivlinan. SRAMs Force eTap AXS är snabb, smidig och den första på marknaden med en 12-delad kassett. Tillsammans med vägutslätande IsoSpeed fram och bak, ett lättåtkomligt, invändigt förvaringsutrymme och Aeolus Pro 3V-hjul i OCLV Carbon kommer du att cykla längre, och ha roligare, än vad du någonsin trodde var möjligt.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Du vill ha en mycket bekväm och snabb cykel, och du vill aldrig missa en växling igen. SRAMs 12-växlade Force eTap AXS-drivlina ger dig smidigare växlingar och dessutom precision, förutsägbarhet och ett renare utseende genom en fullständigt trådlös elektronisk komponentgrupp.

Inbyggd teknik

Ram i 500 Series OCLV Carbon med stabil Endurance-geometri och vägutslätande IsoSpeed fram och bak, en komplett, trådlös SRAM Force eTap AXS 2×12-drivlina och kraftfulla Flat Mount-skivbromsar. Dessutom Tubeless Ready Bontrager Aeolus Pro 3V-hjul i OCLV Carbon, ett trötthetsreducerande Bontrager Elite IsoZone-styre och skärmfästen. Invändigt förvaringsutrymme och kablage bidrar till cykelns kapacitet och eleganta utseende.

Slutord

All komfort och de vägutslätande fördelarna med kolfiberram, IsoSpeed fram och bak, avancerad elektronisk växling och en 12-delad kassett. Den här cykeln kommer till sin rätt på långa turer, var du än väljer att cykla, och växlingen är rena drömmen.

mer info

För oss är det viktigt att din cykel alltid fungerar optimalt. Köper du en cykel av oss som kostar över 15.000:- ingår alltid fri service*.

*Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för någon servicekostnad. Det gäller dock inte tvätt, gaffel/dämparservice och reperationer. Vi på Musette lägger stor stolthet i att servicen alltid är av högsta nivå. Köper du en cykel hos oss, vill vi att den används och alltid är i toppskick. Vare sig det gäller växeljusteringar, sliten kedja eller knakande missljud. Alla cyklar som används behöver servas och ses efter med omtanke och kunskap. Kom till oss så fort det är något som inte känns 100%. Vi älskar att återse våra kunder!