TREK Domane SL7 eTap 2021 – Musette

TREK Domane SL7 eTap 2020

74 999 kr

Domane SL 7 eTap är en högpresterande Endurance-racer med en otrolig fördel i form av den helt trådlösa, elektroniska drivlinan. SRAMs Force eTap AXS är snabb, smidig och den första på marknaden med en 12-delad kassett. Tillsammans med vägutslätande IsoSpeed fram och bak, ett lättåtkomligt, invändigt förvaringsutrymme, en AXS-effektmätare och Aeolus Pro 3V-hjul i OCLV Carbon kommer du att cykla längre, och ha roligare, än vad du någonsin trodde var möjligt.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Du vill ha en snabb cykel som är bekväm, och du vill aldrig missa en växling igen. SRAMs 12-växlade Force eTap AXS-drivlina ger dig smidigare växlingar och dessutom precision, förutsägbarhet och ett renare utseende genom en fullständigt trådlös elektronisk komponentgrupp.

Inbyggd teknik

En ram i 500 Series OCLV Carbon med stabil endurance-geometri, inbyggt förvaringsutrymme vägutslätande IsoSpeed både fram och bak. En komplett SRAM Force eTap AXS 2×12 trådlös elektronisk drivlina, SRAM Force AXS-effektmätare och kraftfulla Flat Mount-skivbromsar. Dessutom Tubeless Ready Bontrager Aeolus Pro 3V-kolfiberhjul och ett Bontrager Elite IsoZone-styre som minskar tröttheten i händerna.

Slutord

Alla de bekväma och vägutslätande fördelarna med en kolfiberram och IsoSpeed fram och bak, plus prestandafördelarna hos trådlös elektronisk växling, en 12-delad kassett och en SRAM Force AXS-effektmätare. Den här cykeln kommer till sin rätt på långa turer, var du än väljer att cykla, och växlingen är rena drömmen.

För oss är det viktigt att din cykel alltid fungerar optimalt. Köper du en cykel av oss som kostar över 15.000:- ingår alltid fri service*.

*Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för någon servicekostnad. Det gäller dock inte tvätt, gaffel/dämparservice och reperationer. Vi på Musette lägger stor stolthet i att servicen alltid är av högsta nivå. Köper du en cykel hos oss, vill vi att den används och alltid är i toppskick. Vare sig det gäller växeljusteringar, sliten kedja eller knakande missljud. Alla cyklar som används behöver servas och ses efter med omtanke och kunskap. Kom till oss så fort det är något som inte känns 100%. Vi älskar att återse våra kunder!