TREK Domane SLR 6 2021 – Musette

TREK Domane SLR 6 2021

75 999 kr

Domane SLR 6 Disc är byggd på den finaste Domane-ram vi någonsin byggt. Det här är en Endurance-racercykel i toppklass med IsoSpeed fram och bak, inställbar bak, en förstklassig Shimano Ultegra-komponentgrupp, Flat Mount-skivbromsar och breda däck, och specifikationerna tilltalar säkert alla cyklister som värdesätter komfort och låg vikt.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Du vill ha vår lättaste Domane-ram någonsin, med den extra fördelen av hydrauliska skivbromsar och bredare däck som betyder hastighet, stabilitet och tillit.

Inbyggd teknik

Vår lättaste kolfiberram i 700 Series OCLV Carbon, IsoSpeed både fram och bak, inställbar bak. Den har en komplett Shimano Ultegra-drivlina, hydrauliska skivbromsar, Bontrager Aeolus Pro 3V-hjul i kolfiber, breda 700×32-däck som ger extra stabilitet på dålig väg samt ett Bontrager Pro IsoCore-styre i kolfiber som minskar vibrationer från vägen med 20 % jämfört med ett vanligt kolfiberstyre. Invändig förvaring och vajerdragning bidrar till cykelns eleganta utseende.

Slutord

Domane SLR 6 Disc är lätt och snabb, men det främsta värdet ligger i dess vägutslätande egenskaper genom IsoSpeed, en onekligen läcker funktion som gör att du kan finjustera ramens följsamhet.

mer info

För oss är det viktigt att din cykel alltid fungerar optimalt. Köper du en cykel av oss som kostar över 15.000:- ingår alltid fri service*.

*Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för någon servicekostnad. Det gäller dock inte tvätt, gaffel/dämparservice och reperationer. Vi på Musette lägger stor stolthet i att servicen alltid är av högsta nivå. Köper du en cykel hos oss, vill vi att den används och alltid är i toppskick. Vare sig det gäller växeljusteringar, sliten kedja eller knakande missljud. Alla cyklar som används behöver servas och ses efter med omtanke och kunskap. Kom till oss så fort det är något som inte känns 100%. Vi älskar att återse våra kunder!