TREK Domane SLR 7 eTap 2020 – Musette

TREK Domane SLR 7 eTap 2020

85 599 kr

Domane SLR 7 Disc eTap kombinerar den bästa Endurance-racerramen med en SRAM Force eTap AXS trådlös elektronisk drivlina som är snabb och smidig och den första någonsin med en 12-delad kassett. Det här är en oerhört lätt racercykel med Endurance-geometri och förstklassiga komponenter konstruerade för hastighet, t.ex. lättviktsram i OCLV Carbon med ett elegant invändigt förvaringsutrymme, IsoSpeed fram och bak, inställbar bak, kolfiberhjul och hydrauliska skivbromsar.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Du letar efter den bästa fördelen som finns, dvs. en cykel utrustad med toppteknologier. Du vill ha en racercykel med den mest avancerade Endurance-ram vi kan erbjuda, med all den extra precision, förutsägbarhet och slimmade elegans som SRAMs 12-växlade Force eTap AXS-drivlina står för.

Inbyggd teknik

Vår lättaste ram och gaffel i 700 Series OCLV Carbon med stabil Endurance-geometri och vägutslätande IsoSpeed fram och bak samt en komplett SRAM Force eTap AXS 2×12 trådlös elektronisk drivlina som kan programmeras efter dina egna önskemål med AXS-appen. Dessutom kraftfulla Flat Mount-skivbromsar, Aeolus Pro 3V Disc TLR-hjul i kolfiber, sadelmasthylsa i kolfiber samt ett Bontrager Pro IsoCore-styre som minskar vibrationer från vägen med 20 % jämfört med ett vanligt kolfiberstyre. Invändig förvaring och vajerdragning bidrar till cykelns eleganta utseende.

Slutord

Vår allra bästa Domane-ram i kolfiber med avancerad trådlös elektronisk växling och en 12-delad kassett. Tekniken ger dig påtagliga fördelar i form av komfort, tillförlitlighet och hastighet under långa tävlingslopp och snabba gruppturer.

mer info

För oss är det viktigt att din cykel alltid fungerar optimalt. Köper du en cykel av oss som kostar över 15.000:- ingår alltid fri service*.

*Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för någon servicekostnad. Det gäller dock inte tvätt, gaffel/dämparservice och reperationer. Vi på Musette lägger stor stolthet i att servicen alltid är av högsta nivå. Köper du en cykel hos oss, vill vi att den används och alltid är i toppskick. Vare sig det gäller växeljusteringar, sliten kedja eller knakande missljud. Alla cyklar som används behöver servas och ses efter med omtanke och kunskap. Kom till oss så fort det är något som inte känns 100%. Vi älskar att återse våra kunder!