TREK Domane SLR 7 eTap 2021 – Musette

TREK Domane SLR 7 eTap 2021

94 599 kr

Domane SLR 7 eTap är en ultralätt Endurance-racercykel med förstklassiga komponenter, en cykel som är konstruerad för höga hastigheter i proffsklass. Du får en OCLV Carbon-ram med IsoSpeed fram och inställbart IsoSpeed bak, en elegant inbyggd förvaring, en SRAM Force eTap AXS trådlös elektronisk drivlina med precisionsväxling och kolfiberhjul i OCLV Carbon.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Du letar efter det bästa som finns, dvs. en cykel utrustad med den främsta tekniken. Du vill ha vår mest avancerade Endurance-racerram och den ska ha en trådlös elektronisk drivlina som är snabb och pålitlig i växlingen oavsett aktuella förhållanden.

Inbyggd teknik

Vår lättaste ram och gaffel i 700 Series OCLV Carbon, IsoSpeed fram och inställbart IsoSpeed bak, integrerad förvaring samt skärmfästen. Den har en SRAM Force eTap AXS trådlös elektronisk drivlina, kraftfulla Flat Mount-skivbromsar, Aeolus Pro 3V-hjul i kolfiber, breda 700×32-däck som ger extra stabilitet på dålig väg samt ett Bontrager Pro IsoCore-styre som minskar vibrationer från vägen med 20 % jämfört med ett vanligt kolfiberstyre.

Slutord

Vår bästa Domane-kolfiberram och en SRAM Force eTap AXS-drivlina med exakt och trådlös elektronisk växling. Tekniken ger dig påtagliga fördelar i form av komfort, tillförlitlighet och hastighet under långa tävlingslopp och snabba gruppturer.

mer info

För oss är det viktigt att din cykel alltid fungerar optimalt. Köper du en cykel av oss som kostar över 15.000:- ingår alltid fri service*.

*Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för någon servicekostnad. Det gäller dock inte tvätt, gaffel/dämparservice och reperationer. Vi på Musette lägger stor stolthet i att servicen alltid är av högsta nivå. Köper du en cykel hos oss, vill vi att den används och alltid är i toppskick. Vare sig det gäller växeljusteringar, sliten kedja eller knakande missljud. Alla cyklar som används behöver servas och ses efter med omtanke och kunskap. Kom till oss så fort det är något som inte känns 100%. Vi älskar att återse våra kunder!