Émonda ALR 5 2019 – Musette

Émonda ALR 5 2019

15 999 kr

Émonda ALR 5 är snabb, lätt, svarsvillig och balanserad – allt vad man vill ha från en högkvalitativ racercykel i aluminium. Men den har dessutom ett elegant utseende som påminner om betydligt dyrare kolfibercyklar. Uppgraderade komponenter som betyder mycket för dina prestationer, som den tillförlitliga Shimano 105-drivlinan, gör detta till ett smart val för tävlingar, klubbrundor med mera.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Du kanske är ny på landsvägen, men du vet att du har hittat rätt. Du vill ha en tillförlitlig, lätt racercykel för långa, snabba turer, och den ska vara prisvärd och av högsta kvalitet.

Inbyggd teknik

Lätt 300 Series Alpha Aluminum med formade rör och tekniken för osynliga svetsfogar, Invisible Weld Technology, en kolfibergaffel som absorberar vibrationer från vägbanan, kraftfulla direktmonterade fälgbromsar, Bontrager Affinity TLR-hjul samt en komplett 2×11 Shimano 105-drivlina för exakt och tillförlitlig växling.

Slutord

Den är både ett utmärkt val för nya cyklister och en kapabel uppgradering för de tävlingssugna. Émonda ALR 5 är en lätt aluminiumcykel som är otroligt prisvärd med en tillförlitlig Shimano-drivlina som klarar tusentals med snabba kilometrar.

Därför kommer du att gilla det.

 1. Ser ut och känns som kolfiber, kostar som aluminium: Tekniken för osynliga svetsfogar, Invisible Weld Technology, och formade rör ger ett elegant utseende, låg vikt och fantastisk manövreringsförmåga
 2. Denna mycket tilltalande cykel har en prisvärdhet och prestanda som överträffar det mesta
 3. Liksom alla Émonda har den byggts för att vara den lättaste och snabbaste i sin klass, och den omfattas förstås av vår livstidsgaranti
 4. Den har samma geometri som våra allra bästa Émonda-tävlingscyklar och ger dig en åkkvalitet som på alla sätt kan jämföras med dyrbarare kolfibermodeller
 5. Invändig vajerdragning gör att dina vajrar håller längre och bidrar till cykelns eleganta utseende

Specifikationer

 • Ramset

  Ram
  Ultralätt 300 Series Alpha Aluminum, tekniken för osynliga svetsfogar, koniskt styrhuvud, BB86.5, direktmonterade fälgbromsar, invändigt draget kablage, DuoTrap S-kompatibel
  Gaffel
  Émonda kolfiber, koniskt styrrör, direktmonterade fälgbromsar
 • Hjul

  Framnav
  Aluminium
  Baknav
  Aluminium
  Fälgar
  Bontrager Affinity Tubeless Ready
  Däck
  Bontrager R1 Hard-Case Lite, 700x25c
 • Drivlina

  Växelreglage
  Shimano 105, 11-växlat
  Framväxel
  Shimano 105, lött fäste
  Bakväxel
  Shimano 105
  Vevparti
  Shimano 105, 50/34 (kompakt)
  Vevlager
  Presspassat BB86.5
  Kassett
  Shimano 105 11 – 28, 11-delad
  Kedja
  Shimano 105
  Pedaler
  Medföljer ej
 • Komponenter

  Sadel
  Bontrager Montrose Comp, CrMo-rails
  Sadelstolpe
  Bontrager aluminium, 2-bultshuvud, 27,2 mm, 8 mm offset
  Styre
  Bontrager Comp VR-C, 31,8 mm
  Handtag
  Bontrager-linda
  Styrstam
  Bontrager Elite, 31,8 mm, 7 grader, dator- och lampfästen
  Styrlager
  Integrerade kassettlager, kapslade, 1 1/8″ övre, 1,5″ nedre
  Bromsar
  Shimano 105 Direct Mount
 • Vikt

  Vikt
  56cm – 8.75 kg / 19.3 lbs
  Maxvikt
  Cykelns totala maxvikt (sammanlagd vikt av cykel, användare och packning) är 125 kg.

För oss är det viktigt att din cykel alltid fungerar optimalt. Köper du en cykel av oss som kostar över 15.000:- ingår alltid fri service*. För cyklar över 25.000:- ingår dessutom en inpassning där vi ser till att cykeln är korrekt inställd efter dina mått.

*Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för någon servicekostnad gällande våra produkter Light service eller Full service. Vi på Musette lägger stor stolthet i att servicen alltid är av högsta nivå. Köper du en cykel hos oss, vill vi att den används och alltid är i toppskick. Vare sig det gäller växeljusteringar, sliten kedja eller knakande missljud. Alla cyklar som används behöver servas och ses efter med omtanke och kunskap. Kom till oss så fort det är något som inte känns 100%. Vi älskar att återse våra kunder!