Émonda SL 5 Women’s 2019 – Musette

Émonda SL 5 Women’s 2019

20 999 kr

Émonda SL 5 Women’s är en snabb och lätt racercykel i kolfiber med en balanserad åkkvalitet, överlägsna manövreringsegenskaper, kontaktpunkter som är konstruerade särskilt för kvinnor samt en komponentgrupp som är snabb och tillförlitlig i det långa loppet. Den är ett utmärkt val för långa turer i kuperad natur, snabba klättringar och fartfyllda utförsåk.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Du vill ha den lätta kolfibercykelns prestanda till ett bra pris. Du gillar även geometrin och känslan man får på en cykel med WSD-komponenter och, precis som vi, tycker du att damcyklar ska ha exakt samma prestandafunktioner som herrcyklar.

Inbyggd teknik

En lätt kolfiberram i 500 Series OCLV Carbon med WSD-kontaktpunkter och tillförlitliga komponenter borgar för härliga cykelturer under många år, precis som en komplett 2×11 Shimano 105-drivlina, kraftfulla direktmonterade Shimano 105-fälgbromsar, en Ride Tuned-sadelmasthylsa i aluminium samt Bontrager Affinity TLR-hjul.

Slutord

Om du ändå vill tilläggsutrusta ska du investera i ramen. Émonda SL 5 Women’s kan klättra tillsammans med de bästa, och dess exakta manövrering skapar tillit på vägen. Åkkvaliteten och den tillförlitliga drivlinan gör den till ett gott förstahandsval för den cyklist som vill ha en racercykel i kolfiber eller en prisvärd uppgradering.

Därför kommer du att gilla det.

 1. Den är vår mest prisvärda kolfiber-Émonda, med en åkkvalitet som endast uppnås med OCLV Carbon
 2. Den är perfekt för varje cyklist som vill uppgradera från en aluminiumracer för att få de prestandafördelar som en lättare ram med överlägsna manövreringsegenskaper för med sig
 3. Liksom alla Émonda har den byggts för att vara den lättaste och snabbaste i sin klass, och den omfattas förstås av vår livstidsgaranti
 4.  Vill du veta mer om vår konstruktionsidé WSD (Women’s Specific Design)? Här finns mer information.

Specifikationer

 • Ramset

  Ram
  Ultralätt 500 Series OCLV Carbon, koniskt styrhuvud, BB90, direktmonterade fälgbromsar, invändigt draget kablage, DuoTrap S-kompatibel, Ride Tuned-sadelmast
  Gaffel
  Émonda kolfiber, koniskt styrrör, direktmonterade fälgbromsar
 • Hjul

  Framnav
  Aluminium
  Baknav
  Aluminium
  Fälgar
  Bontrager Affinity Tubeless Ready
  Däck
  Bontrager R1 Hard-Case Lite, 700x25c
 • Drivlina

  Växelreglage
  Shimano 105, 11-växlat
  Framväxel
  Shimano 105, lött fäste
  Bakväxel
  Shimano 105
  Vevparti
  Shimano 105, 50/34 (kompakt)
  Vevlager
  BB90
  Kassett
  Shimano 105 11 – 28, 11-delad
  Kedja
  Shimano 105
  Pedaler
  Medföljer ej
 • Komponenter

  Sadel
  Bontrager Ajna Comp, CrMo-rails
  Sadelstolpe
  Bontrager Ride Tuned-sadelmasthylsa i aluminium, 10 mm offset
  Styre
  Bontrager Comp VR-S, 31,8 mm
  Handtag
  Bontrager-linda
  Styrstam
  Bontrager Elite, 31,8 mm, 7 grader, dator- och lampfästen
  Styrlager
  Integrerade kassettlager, kapslade, 1 1/8″ övre, 1,5″ nedre
  Bromsar
  Shimano 105 Direct Mount
 • Vikt

  Vikt
  54cm – 8.59 kg / 18.93 lbs
  Maxvikt
  Cykelns totala maxvikt (sammanlagd vikt av cykel, användare och packning) är 125 kg.

För oss är det viktigt att din cykel alltid fungerar optimalt. Köper du en cykel av oss som kostar över 15.000:- ingår alltid fri service*. För cyklar över 25.000:- ingår dessutom en inpassning där vi ser till att cykeln är korrekt inställd efter dina mått.

*Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för någon servicekostnad gällande våra produkter Light service eller Full service. Vi på Musette lägger stor stolthet i att servicen alltid är av högsta nivå. Köper du en cykel hos oss, vill vi att den används och alltid är i toppskick. Vare sig det gäller växeljusteringar, sliten kedja eller knakande missljud. Alla cyklar som används behöver servas och ses efter med omtanke och kunskap. Kom till oss så fort det är något som inte känns 100%. Vi älskar att återse våra kunder!