Émonda SL 6 Pro 2019 – Musette

Émonda SL 6 Pro 2019

34 999 kr

Med Émonda SL 6 Pro får du alla fördelarna hos ett extremt lätt OCLV Carbon-ramset och en tävlingsklar Ultegra-drivlina i kombination med de ytterligare fördelar som man får med lätta Bontrager Aeolus Pro 3-kolfiberhjul. Den här racercykeln i kolfiber är ett utmärkt val för många olika typer av landsvägscyklister, och uppgraderingen till kolfiberhjul ger enorma fördelar när det gäller hastighet och manöverbarhet.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Oavsett om du spurtar fram mot mållinjen eller siktar på ett nytt distansrekord vill du ha alla fördelarna när det gäller hastighet, låg vikt och manövreringsförmåga. Du köper hellre ett fullständigt högprestandapaket nu, snarare än att uppgradera till kolfiberhjul någon gång i framtiden.

Inbyggd teknik

Émonda SL 6 Pro har kolfiberram i 500 Series OCLV Carbon, en tävlingsklar 11-växlad Shimano Ultegra-drivlina, kraftfulla direktmonterade Ultegra-fälgbromsar samt Bontrager Aeolus Pro 3-kolfiberhjul.

Slutord

Det bästa av alla toppenkvaliteter hos den lätta Émonda SL 6 Pro är att den kombinerar en kvalitativ ram och en drivlina i toppklass med extremt fina kolfiberhjul. Den här uppgraderingen gör den till en riktig utmanare i vilken cykeltur eller tävling som helst.

Därför kommer du att gilla det.

 1. Lättviktskomponenter som matchar den lätta ramen: med Émonda SL 6 Pro finns det inga uppgraderingar kvar att göra
 2. Den har klättring i sina gener och med den lätta kolfiberramen i OCLV Carbon kan du utforska bergen med mindre ansträngning
 3. Liksom alla Émonda har den byggts för att vara den lättaste och snabbaste i sin klass, och den omfattas förstås av vår livstidsgaranti

Specifikationer

 • Ramset

  Ram
  Ultralätt 500 Series OCLV Carbon, koniskt styrhuvud, BB90, direktmonterade fälgbromsar, invändigt draget kablage, DuoTrap S-kompatibel, Ride Tuned-sadelmast
  Gaffel
  Émonda helt i kolfiber, koniskt styrrör i kolfiber, hjulfästen i kolfiber, direktmonterade fälgbromsar
 • Hjul

  Hjul
  Bontrager Aeolus Pro 3
  Däck
  Bontrager R2 Hard-Case Lite, 700x25c
 • Drivlina

  Växelreglage
  Shimano Ultegra, 11-växlat
  Framväxel
  Shimano Ultegra, lött fäste
  Bakväxel
  Shimano Ultegra
  Vevparti
  Shimano Ultegra, 50/34 (kompakt)
  Vevlager
  BB90
  Kassett
  Shimano Ultegra 11 – 28, 11-delad
  Kedja
  Shimano Ultegra
  Pedaler
  Medföljer ej
 • Komponenter

  Sadel
  Bontrager Montrose Comp, CrMo-rails
  Sadelstolpe
  Bontrager Ride Tuned-sadelmasthylsa i kolfiber, 20 mm offset
  Styre
  Bontrager Elite VR-C, 31,8 mm
  Handtag
  Bontrager-linda
  Styrstam
  Bontrager Pro, 31,8 mm, 7 grader, dator- och lampfästen
  Styrlager
  Integrerade kassettlager, kapslade, 1 1/8″ övre, 1,5″ nedre
  Bromsar
  Bontrager Speed Stop, direktmonterad
 • Vikt

  Vikt
  56cm – 7.30 kg / 16.1 lbs
  Maxvikt
  Cykelns totala maxvikt (sammanlagd vikt av cykel, användare och packning) är 125 kg.

För oss är det viktigt att din cykel alltid fungerar optimalt. Köper du en cykel av oss som kostar över 15.000:- ingår alltid fri service*. För cyklar över 25.000:- ingår dessutom en inpassning där vi ser till att cykeln är korrekt inställd efter dina mått.

*Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för någon servicekostnad gällande våra produkter Light service eller Full service. Vi på Musette lägger stor stolthet i att servicen alltid är av högsta nivå. Köper du en cykel hos oss, vill vi att den används och alltid är i toppskick. Vare sig det gäller växeljusteringar, sliten kedja eller knakande missljud. Alla cyklar som används behöver servas och ses efter med omtanke och kunskap. Kom till oss så fort det är något som inte känns 100%. Vi älskar att återse våra kunder!