Émonda SLR 7 Disc 2019 – Musette

Émonda SLR 7 Disc 2019

62 999 kr

Émonda SLR 7 Disc är en högpresterande racercykel i kolfiber som kombinerar vår lättaste racerram någonsin med hydrauliska skivbromsar för bromskraft i alla väder, kolfiberhjul samt den exakta växlingen hos en elektronisk Shimano Ultegra Di2-drivlina. Den är enastående lätt, snabb och tillförlitlig, även under besvärliga förhållanden.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Du drömmer stort om din landsvägscykling. Du vill flyga uppför klättringarna, rycka från klungan och vinna varje slutspurt. Du vill ha alla fördelar när det gäller låg vikt och tillförlitlighet, och du vet att en snabbväxlad elektronisk drivlina kan vara skillnaden mellan att stå överst på prispallen och att ge sig hem utan placering.

Inbyggd teknik

Vår lättaste racerram någonsin i 700 Series OCLV Carbon, genomgående axlar på 12 mm både fram och bak, en komplett elektronisk 2×11 Shimano Ultegra Di2-drivlina, Bontrager Aeolus Pro 3-hjul i kolfiber, hydrauliska Shimano Ultegra Flat Mount-skivbromsar samt Bontrager Pro IsoCore-styre i kolfiber.

Slutord

Vår lättaste racerram någonsin, hydrauliska Flat Mount-skivbromsar för bättre bromskraft, kolfiberhjul för hastighet och stabilitet samt en elektronisk drivlina så att du aldrig missar en enda växling.

Därför kommer du att gilla det.

 1. Du kan glömma forna dagars otympliga handtagsgummi för hydrauliska skivbromsar: handtagsgummit för nya Shimano Ultegra Di2-skivbromsar är tunt och behagligt
 2. Du känner fördelarna med vår lättaste Émonda-ram direkt i de brantaste klättringarna
 3. Ja, den är superlätt – men en superlätt cykel som även har utomordentlig åkkvalitet, balans och styvhet
 4. Liksom alla Émonda har den byggts för att vara den lättaste och snabbaste i sin klass, och den omfattas förstås av vår livstidsgaranti

Specifikationer

 • Ramset

  Ram
  Extremt lätt 700 Series OCLV Carbon, ramform för optimerad pedalkraft, koniskt styrhuvud, BB90, Flat Mount-skivbromsar, 12 mm genomgående axel, invändig vajerdragning, DuoTrap S-kompatibel, Ride Tuned-sadelmast
  Gaffel
  Émonda helt i kolfiber för skivbroms, koniskt styrrör i kolfiber, Flat Mount-skivbromsar
 • Hjul

  Hjul
  Bontrager Aeolus Pro 3 Disc TLR för skivbroms, 12 mm genomgående axel
  Däck
  Bontrager R3 Hard-Case Lite, 120 tpi, aramidkant, 700x25c
 • Drivlina

  Växelreglage
  Shimano Ultegra Di2, 11-växlat
  Framväxel
  Shimano Ultegra Di2, lött fäste
  Bakväxel
  Shimano Ultegra Di2
  Vevparti
  Shimano Ultegra, 50/34 (kompakt)
  Vevlager
  BB90
  Kassett
  Shimano Ultegra 11 – 28, 11-delad
  Kedja
  Shimano Ultegra
  Pedaler
  Medföljer ej
 • Komponenter

  Sadel
  Bontrager Montrose Elite, titanrails
  Sadelstolpe
  Bontrager Ride Tuned-sadelmasthylsa i kolfiber, 20 mm offset
  Styre
  Bontrager XXX, VR-C, 31,8 mm
  Handtag
  Bontrager-linda
  Styrstam
  Bontrager Pro, 31,8 mm, 7 grader, dator- och lampfästen
  Styrlager
  Integrerade kassettlager, kapslade, 1 1/8″ övre, 1,5″ nedre
  Bromsar
  Shimano Ultegra hydraulisk Flat Mount-skivbroms
 • Vikt

  Vikt
  56cm – 7.11 kg / 15.67 lbs
  Maxvikt
  Cykelns totala maxvikt (sammanlagd vikt av cykel, cyklist och packning) är 125 kg.

För oss är det viktigt att din cykel alltid fungerar optimalt. Köper du en cykel av oss som kostar över 15.000:- ingår alltid fri service*. För cyklar över 25.000:- ingår dessutom en inpassning där vi ser till att cykeln är korrekt inställd efter dina mått.

*Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för någon servicekostnad gällande våra produkter Light service eller Full service. Vi på Musette lägger stor stolthet i att servicen alltid är av högsta nivå. Köper du en cykel hos oss, vill vi att den används och alltid är i toppskick. Vare sig det gäller växeljusteringar, sliten kedja eller knakande missljud. Alla cyklar som används behöver servas och ses efter med omtanke och kunskap. Kom till oss så fort det är något som inte känns 100%. Vi älskar att återse våra kunder!