Émonda SLR 8 Disc 2019 – Musette

Émonda SLR 8 Disc 2019

69 599 kr

Émonda SLR 8 Disc är en extremt lätt racercykel med komponenter i proffsklass samt de extra fördelarna hos hydrauliska skivbromsar för större bromskraft och bättre kontroll. Den har konstruerats med vår lättaste OCLV Carbon-ram för skivbroms, en komplett mekanisk Dura-Ace-komponentgrupp samt Bontrager Aeolus Pro 3 Disc-kolfiberhjul.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Du uppskattar alla fördelarna man får med en lätt cykel, och du vet att en bättre bromsfunktion betyder snabbare rundor och större tillit till cykeln. Du vill ha åkkvaliteten som endast återfinns i vår allra bästa Émonda-ram i kolfiber med en förstklassig mekanisk drivlina.

Inbyggd teknik

Vår lättaste kolfiberram i 700 Series OCLV Carbon, en komplett Shimano Dura-Ace-drivlina, Aeolus Pro 3-hjul i kolfiber och vädersäker bromskraft med hydrauliska Flat Mount-skivbromsar med bättre modulering.

Slutord

Vår lättaste ram för skivbroms någonsin (665 g med Vapor Coat-lack), tävlingskomponenter i proffsklass, oöverträffad åkkvalitet samt ökad bromskraft med Flat Mount-skivbromsar. Vem säger att du inte kan få allt?

Därför kommer du att gilla det.

 1. Émonda leder racercyklarnas skivbromsrevolution genom det gedigna ingenjörsarbetet som låter dig få både en fjäderlätt cykel och vädersäker bromskraft
 2. Ja, den är superlätt – men en superlätt cykel som även har utomordentlig åkkvalitet, balans och styvhet
 3. Liksom alla Émonda har den byggts för att vara den lättaste och snabbaste i sin klass, och den omfattas förstås av vår livstidsgaranti
 4. Gör den personlig: total anpassning genom Project One

Specifikationer

 • Ramset

  Ram
  Extremt lätt 700 Series OCLV Carbon, ramform för optimerad pedalkraft, koniskt styrhuvud, BB90, Flat Mount-skivbromsar, 12 mm genomgående axel, invändig vajerdragning, DuoTrap S-kompatibel, Ride Tuned-sadelmast
  Gaffel
  Émonda helt i kolfiber för skivbroms, koniskt styrrör i kolfiber, Flat Mount-skivbromsar
 • Hjul

  Hjul
  Bontrager Aeolus Pro 3 Disc TLR för skivbroms, 12 mm genomgående axel
  Däck
  Bontrager R3 Hard-Case Lite, 120 tpi, aramidkant, 700x25c
 • Drivlina

  Växelreglage
  Shimano Dura-Ace, 11-växlat
  Framväxel
  Shimano Dura-Ace, lött fäste
  Bakväxel
  Shimano Dura-Ace
  Vevparti
  Shimano Dura-Ace, 50/34 (kompakt)
  Vevlager
  BB90
  Kassett
  Shimano Dura-Ace 11 – 28, 11-delad
  Kedja
  Shimano Dura-Ace
  Pedaler
  Medföljer ej
 • Komponenter

  Sadel
  Bontrager Montrose Elite, titanrails
  Sadelstolpe
  Bontrager Ride Tuned-sadelmasthylsa i kolfiber, 20 mm offset
  Styre
  Bontrager XXX, VR-C, 31,8 mm
  Handtag
  Bontrager-styrlinda
  Styrstam
  Bontrager Pro, 31,8 mm, 7 grader, dator- och lampfästen
  Styrlager
  Integrerade kassettlager, kapslade, 1 1/8″ övre, 1,5″ nedre
  Bromsar
  Shimano Dura-Ace hydraulisk Flat Mount-skivbroms
 • Vikt

  Vikt
  56cm – 6.92 kg / 15.26 lbs
  Maxvikt
  Den här cykeln har en total maxvikt (sammanlagd vikt av cykel, användare och packning) på 125 kg.

För oss är det viktigt att din cykel alltid fungerar optimalt. Köper du en cykel av oss som kostar över 15.000:- ingår alltid fri service*. För cyklar över 25.000:- ingår dessutom en inpassning där vi ser till att cykeln är korrekt inställd efter dina mått.

*Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för någon servicekostnad gällande våra produkter Light service eller Full service. Vi på Musette lägger stor stolthet i att servicen alltid är av högsta nivå. Köper du en cykel hos oss, vill vi att den används och alltid är i toppskick. Vare sig det gäller växeljusteringar, sliten kedja eller knakande missljud. Alla cyklar som används behöver servas och ses efter med omtanke och kunskap. Kom till oss så fort det är något som inte känns 100%. Vi älskar att återse våra kunder!