TREK Émonda SL 5 Disc 2020 – Musette

TREK Émonda SL 5 Disc 2020

24 999 kr

Émonda SL 5 Disc är en lätt racercykel i kolfiber med en balanserad åkkvalitet, överlägsna manövreringsegenskaper och den extra fördelen med hydrauliska skivbromsar för bromskraft i alla väder. Det här är valet för långa turer i kuperad natur, långa klättringar och fartfyllda utförsåk.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Du vill ha den lätta kolfibercykelns prestanda till ett bra pris. Du är ny inom racercykling eller en hängiven landsvägscyklist som vill uppgradera från en aluminiumcykel. Du vill ha tillförlitliga komponenter, tillförlitlig bromskraft samt viktbesparingen och åkkvaliteten som du får med en kolfiberram i OCLV Carbon.

Inbyggd teknik

Lätt kolfiberram och gaffel i 500 Series OCLV Carbon, komplett 11-växlad Shimano 105-drivlina, kraftfulla hydrauliska Flat Mount-skivbromsar, Ride Tuned-sadelmasthylsa, ett prydligt utseende med invändigt draget kablage samt Bontragers Tubeless Ready-hjul.

Slutord

Den lätta Émonda SL 5 Disc klättrar tillsammans med de bästa och har all den bromskraft och kontroll som du behöver i de brantaste utförslöporna. Uppgraderingen med hydrauliska skivbromsar och den tillförlitliga drivlinan gör den till ett utmärkt val för din första kolfiberracer.

mer info

För oss är det viktigt att din cykel alltid fungerar optimalt. Köper du en cykel av oss som kostar över 15.000:- ingår alltid fri service*. För cyklar över 25.000:- ingår dessutom en inpassning där vi ser till att cykeln är korrekt inställd efter dina mått.

*Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för någon servicekostnad gällande våra produkter Light service eller Full service. Vi på Musette lägger stor stolthet i att servicen alltid är av högsta nivå. Köper du en cykel hos oss, vill vi att den används och alltid är i toppskick. Vare sig det gäller växeljusteringar, sliten kedja eller knakande missljud. Alla cyklar som används behöver servas och ses efter med omtanke och kunskap. Kom till oss så fort det är något som inte känns 100%. Vi älskar att återse våra kunder!