TREK Émonda SL 6 Disc 2020 – Musette

TREK Émonda SL 6 Disc 2020

30 999 kr

Émonda SL 6 Disc har allt som en extremlätt racercykel ska ha, men också fördelen av hydrauliska skivbromsar för ökad bromskraft i alla väder. Prestandadrivlinan samt genomgående axel både fram och bak gör den till ett bra val för racercyklister som måste kunna lita helt och fullt på bromsarna, i alla lägen.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Du är inte främmande för långa, snabba turer. Du vill ha en ultralätt cykel med komponenter i tävlingsklass och du föredrar den bättre moduleringen och extra kraften hos skivbromsar.

Inbyggd teknik

Émonda SL 6 Disc förtjänar sin plats i vår lättaste serie med sin kolfiberram i 500 Series OCLV Carbon, Ride Tuned-sadelmasthylsa i kolfiber, en komplett Shimano Ultegra-komponentgrupp, kvalitetshjulen Bontrager Paradigm Disc Tubeless Ready och genomgående 12 mm axel fram och bak för extra styvhet. Flat Mount-skivbromsar ger bättre bromsförmåga och bättre modulering.

Slutord

Ja! Det går att få allt! En fjäderlätt cykel, utomordentliga manövreringsegenskaper, drivlina i tävlingsklass och vädersäker bromskraft – utan att bli chockad av prislappen.

mer info

För oss är det viktigt att din cykel alltid fungerar optimalt. Köper du en cykel av oss som kostar över 15.000:- ingår alltid fri service*. För cyklar över 25.000:- ingår dessutom en inpassning där vi ser till att cykeln är korrekt inställd efter dina mått.

*Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för någon servicekostnad gällande våra produkter Light service eller Full service. Vi på Musette lägger stor stolthet i att servicen alltid är av högsta nivå. Köper du en cykel hos oss, vill vi att den används och alltid är i toppskick. Vare sig det gäller växeljusteringar, sliten kedja eller knakande missljud. Alla cyklar som används behöver servas och ses efter med omtanke och kunskap. Kom till oss så fort det är något som inte känns 100%. Vi älskar att återse våra kunder!