TREK Émonda SL 6 Disc Pro 2020 – Musette

TREK Émonda SL 6 Disc Pro 2020

37 999 kr

Émonda SL 6 Disc Pro är den första kolfiberracern i serien som matchar den lätta ramen med lätta kolfiberhjul. Skivbromsarna och den högkvalitativa drivlinan gör den till det självklara valet för racercyklister som värdesätter hastighet, manövreringsförmåga och prestationer på varje cykeltur.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Du vill ha alla prestandafördelar för de snabba grupprundorna och tävlingarna, och du vill ha hela paketet nu istället för att uppgradera till kolfiberhjul senare.

Inbyggd teknik

Lätt ram och gaffel i 500 Series OCLV Carbon, Bontrager Aeolus Pro 3-kolfiberhjul, 12 mm genomgående axlar fram och bak, en komplett 11-växlad Shimano Ultegra-drivlina, kraftfulla Ultegra Flat Mount-skivbromsar och en Ride Tuned-sadelmasthylsa i kolfiber.

Slutord

Det bästa av alla toppenkvaliteter hos den lätta Émonda SL 6 Disc Pro är att den kombinerar en högkvalitativ ram och en drivlina i toppklass med extremt fina kolfiberhjul. Den här uppgraderingen gör den till en riktig utmanare i vilken cykeltur eller tävling som helst.

mer info

För oss är det viktigt att din cykel alltid fungerar optimalt. Köper du en cykel av oss som kostar över 15.000:- ingår alltid fri service*. För cyklar över 25.000:- ingår dessutom en inpassning där vi ser till att cykeln är korrekt inställd efter dina mått.

*Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för någon servicekostnad gällande våra produkter Light service eller Full service. Vi på Musette lägger stor stolthet i att servicen alltid är av högsta nivå. Köper du en cykel hos oss, vill vi att den används och alltid är i toppskick. Vare sig det gäller växeljusteringar, sliten kedja eller knakande missljud. Alla cyklar som används behöver servas och ses efter med omtanke och kunskap. Kom till oss så fort det är något som inte känns 100%. Vi älskar att återse våra kunder!