TREK Émonda SL 6 Disc Pro 2021 – Musette

TREK Émonda SL 6 Disc Pro 2021

44 999 kr

Émonda SL 6 Disc Pro är den första kolfiberracern i serien som matchar den lätta ramen med lätta kolfiberhjul. Aerodynamisk rörform, skivbromsar och den högkvalitativa drivlinan gör den till det självklara valet för landsvägscyklister som värdesätter utmärkt manövreringsförmåga och höga hastigheter.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Du vill ha alla prestandafördelar för de snabba grupprundorna och tävlingarna, och du vill ha hela paketet nu istället för att uppgradera till kolfiberhjul senare. Du vill även ha de extra höga hastigheterna hos en aerodynamisk ram.

Inbyggd teknik

En lätt och aerodynamisk ram och gaffel i 500 Series OCLV Carbon, Bontrager Aeolus Elite 35-kolfiberhjul, en komplett 11-delad Shimano Ultegra-drivlina och kraftfulla Ultegra Flat Mount-skivbromsar.

Slutord

Det bästa med den här cykeln är att den kombinerar en enormt snabb aerodynamisk ram och en förstklassig drivlina med väldigt fina kolfiberhjul. Den här uppgraderingen gör den till riktig utmanare oavsett om det är en vanlig cykeltur eller proffstävling, en utmanare på alla nivåer.

 

För oss är det viktigt att din cykel alltid fungerar optimalt. Köper du en cykel av oss som kostar över 15.000:- ingår alltid fri service*.

*Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för någon servicekostnad. Det gäller dock inte tvätt, gaffel/dämparservice och reperationer. Vi på Musette lägger stor stolthet i att servicen alltid är av högsta nivå. Köper du en cykel hos oss, vill vi att den används och alltid är i toppskick. Vare sig det gäller växeljusteringar, sliten kedja eller knakande missljud. Alla cyklar som används behöver servas och ses efter med omtanke och kunskap. Kom till oss så fort det är något som inte känns 100%. Vi älskar att återse våra kunder!