TREK Émonda SLR 6 Disc 2020 – Musette

TREK Émonda SLR 6 Disc 2020

62 999 kr

Émonda SLR 6 Disc är den lättaste racercykel vi någonsin byggt. Nu med vädersäker bromskraft och ökad bromsmodulering. Det här är valet för cyklisten som vill ha alla fördelarna med vår lättaste kolfiberracer med tillägget av en extra tillförlitlig Shimano Ultegra-drivlina och hydrauliska skivbromsar som fungerar i alla väder.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Regn eller solsken, slät asfalt eller dålig väg – du cyklar snabbt, klättrar högt, tävlar hårt och tillbringar många timmar på sadeln. Du vill ha de prestandamässiga fördelarna med skivbromsar, men utan att kompromissa med vikten.

Inbyggd teknik

Vår lättaste skivbromsram någonsin plus den väderoberoende bromskraft som hydrauliska skivbromsar har, 700 Series OCLV Carbon med sin utmärkta åkkvalitet, en Émonda SLR-gaffel helt i kolfiber och tillförlitliga komponenter i tävlingsklass som t.ex. en komplett Shimano Ultegra 2×11-drivlina, Bontrager XXX kolfiberstyre i OCLV Carbon, Bontrager Aeolus Pro 3 Disc TLR-hjul och en Ride Tuned-sadelmasthylsa.

Slutord

Den här cykeln byggs med en helt tävlingsklar komponentgrupp, men framförallt får du vår lättaste ram någonsin och ökad bromsförmåga med Flat Mount-skivbromsar.

mer info

För oss är det viktigt att din cykel alltid fungerar optimalt. Köper du en cykel av oss som kostar över 15.000:- ingår alltid fri service*. För cyklar över 25.000:- ingår dessutom en inpassning där vi ser till att cykeln är korrekt inställd efter dina mått.

*Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för någon servicekostnad gällande våra produkter Light service eller Full service. Vi på Musette lägger stor stolthet i att servicen alltid är av högsta nivå. Köper du en cykel hos oss, vill vi att den används och alltid är i toppskick. Vare sig det gäller växeljusteringar, sliten kedja eller knakande missljud. Alla cyklar som används behöver servas och ses efter med omtanke och kunskap. Kom till oss så fort det är något som inte känns 100%. Vi älskar att återse våra kunder!