TREK Émonda SLR 6 Disc 2021 – Musette

TREK Émonda SLR 6 Disc 2021

74 999 kr

Émonda SLR 6 Disc är en ultralätt, aerodynamisk racercykel i kolfiber, designad och byggd för att vara vår snabbaste klättringscykel någonsin. Du får en otrolig åkkvalitet med vår lättaste plattform och du kommer att cykla fortare än någonsin i alla stigningar.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Du är en seriöst satsande landsvägscyklist och vill ha vår allra lättaste och snabbaste tävlingscykel. Ditt mål är att slå alla andra i varenda klättring.

Inbyggd teknik

Ultralätt och aerodynamisk ram i 800 Series OCLV Carbon som väger mindre än 700 g, Shimano Ultegra 2×11-drivlina, lätta Bontrager Aeolus Pro 37 TLR-hjul i OCLV Carbon, integrerad och aerodynamisk Aeolus RSL styr/styrstam-kombo i OCLV Carbon och kraftfulla hydrauliska skivbromsar.

Slutord

Den här cykeln äger i klättringar och flyger på planmark. Aerodynamiken står för högsta möjliga hastighet, utan att offra den otroliga lättviktscykling som Émonda är berömd för.

 

För oss är det viktigt att din cykel alltid fungerar optimalt. Köper du en cykel av oss som kostar över 15.000:- ingår alltid fri service*.

*Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för någon servicekostnad. Det gäller dock inte tvätt, gaffel/dämparservice och reperationer. Vi på Musette lägger stor stolthet i att servicen alltid är av högsta nivå. Köper du en cykel hos oss, vill vi att den används och alltid är i toppskick. Vare sig det gäller växeljusteringar, sliten kedja eller knakande missljud. Alla cyklar som används behöver servas och ses efter med omtanke och kunskap. Kom till oss så fort det är något som inte känns 100%. Vi älskar att återse våra kunder!