TREK Émonda SL 7 Disc 2020 – Musette

TREK Émonda SL 7 Disc 2020

52 999 kr

Émonda SL 7 Disc har alla fördelar. Den är en ultralätt kolfiberracer, med hydrauliska skivbromsar för vädersäker bromskraft och en elektronisk drivlina för smidig och tillförlitlig växling. Kolfiberhjul och andra tävlingsklara komponenter gör cykeln till ett utmärkt alternativ för snabba racercyklister som vill ha varje prestandafördel som finns att få.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Du vill aldrig missa en växling igen och du värdesätter förutsägbarheten och smidigheten hos en elektronisk drivlina. Du vill ha en fjäderlätt kolfiberram och kolfiberhjul, och kraften och pålitligheten hos hydrauliska skivbromsar.

Inbyggd teknik

En komplett 11-växlad Shimano Ultegra Di2 elektronisk drivlina, Bontrager Aeolus Pro 3 Disc-hjul i kolfiber, Shimano Ultegra hydrauliska Flat Mount-skivbromsar, en fjäderlätt kolfiberram och gaffel i 500 Series OCLV Carbon samt en Ride Tuned-sadelmasthylsa i kolfiber.

Slutord

Lätt, snabb, förtroendeingivande. Émonda SL 7 Disc med vår ultralätta ram i 500 Series OCLV Carbon, elektronisk växling, kolfiberhjul och hydrauliska skivbromsar är en enastående cykel för den som söker en lätt tävlingscykel med prestanda som är opåverkade av vädret.

mer info

För oss är det viktigt att din cykel alltid fungerar optimalt. Köper du en cykel av oss som kostar över 15.000:- ingår alltid fri service*. För cyklar över 25.000:- ingår dessutom en inpassning där vi ser till att cykeln är korrekt inställd efter dina mått.

*Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för någon servicekostnad. Det gäller dock inte tvätt, gaffel/dämparservice och reperationer. Vi på Musette lägger stor stolthet i att servicen alltid är av högsta nivå. Köper du en cykel hos oss, vill vi att den används och alltid är i toppskick. Vare sig det gäller växeljusteringar, sliten kedja eller knakande missljud. Alla cyklar som används behöver servas och ses efter med omtanke och kunskap. Kom till oss så fort det är något som inte känns 100%. Vi älskar att återse våra kunder!