TREK Émonda SLR 7 Disc 2020 – Musette

TREK Émonda SLR 7 Disc 2020

63 999 kr - 72 599 kr

Émonda SLR 7 Disc är en högpresterande racercykel i kolfiber som kombinerar vår lättaste racerram någonsin med vädersäkra hydrauliska skivbromsar, kolfiberhjul och en elektronisk Shimano Ultegra Di2-drivlina med precisionsväxling. Den är otroligt lätt, snabb och tillförlitlig även under de svåraste förhållanden.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Du har stora planer för din racercykling. Du vill kunna flyga uppför backar, bryta ut från klungan och vinna alla spurtdueller. Du vill ha alla fördelar när det gäller låg vikt och tillförlitlighet, och du vet att en snabbväxlad elektronisk drivlina kan vara skillnaden mellan att stå överst på prispallen och bli utan placering.

Inbyggd teknik

Vår lättaste racerram någonsin i 700 Series OCLV Carbon och Émonda-gaffel helt i kolfiber, båda med invändig vajerdragning. Genomgående axel på 12 mm både fram och bak, en komplett, elektronisk 2×11 Shimano Ultegra Di2-drivlina, Bontrager Aeolus Pro 3-hjul i kolfiber, hydrauliska Shimano Ultegra Flat Mount-skivbromsar, Bontrager XXX-styre i kolfiber samt en Ride Tuned-sadelmasthylsa.

Slutord

Émonda SLR 7 Disc är en superlätt cykel fylld med högpresterande lättviktskomponenter. Den är byggd med vår lättaste racerram någonsin, kolfiberhjul som står för hastighet och stabilitet samt elektronisk drivlina så att du aldrig ska missa en enda växling.

mer info

För oss är det viktigt att din cykel alltid fungerar optimalt. Köper du en cykel av oss som kostar över 15.000:- ingår alltid fri service*. För cyklar över 25.000:- ingår dessutom en inpassning där vi ser till att cykeln är korrekt inställd efter dina mått.

*Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för någon servicekostnad gällande våra produkter Light service eller Full service. Vi på Musette lägger stor stolthet i att servicen alltid är av högsta nivå. Köper du en cykel hos oss, vill vi att den används och alltid är i toppskick. Vare sig det gäller växeljusteringar, sliten kedja eller knakande missljud. Alla cyklar som används behöver servas och ses efter med omtanke och kunskap. Kom till oss så fort det är något som inte känns 100%. Vi älskar att återse våra kunder!