TREK Émonda SL 7 Disc 2021 – Musette

TREK Émonda SL 7 Disc 2020

65 999 kr

Émonda SL 7 Disc är en ultralätt racercykel i kolfiber med en aerodynamisk konstruktion som ger extra höga hastigheter när du trampar på över plana ytor och flyger uppför klättringarna. En elektronisk drivlina, lätta kolfiberhjul och andra tävlingsklara komponenter gör den här cykeln till ett utmärkt alternativ för snabba landsvägscyklister som vill ha varje prestandafördel som finns att få.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Du vill aldrig missa en växling igen och du värdesätter förutsägbarheten och smidigheten hos en elektronisk drivlina. Du vill ha en fjäderlätt, vansinnigt snabb kolfiberram med kolfiberhjul, och kraften och pålitligheten hos hydrauliska skivbromsar.

Inbyggd teknik

En lätt och aerodynamisk ram och gaffel i 500 Series OCLV Carbon, en komplett Shimano Ultegra Di2 11-delad elektronisk drivlina, Bontrager Aeolus Pro 37-kolfiberhjul samt Shimano Ultegra hydrauliska Flat Mount-skivbromsar.

Slutord

Vår extremt lätta, aerodynamiska kolfiberram, elektronisk växling, kolfiberhjul och hydrauliska skivbromsar gör den här cykeln till ett enastående bra val för cyklisten som vill ha en snabb, lätt tävlingscykel som drar ifrån alla uppför branta klättringar och nedför hisnande utförslöpor.

 

För oss är det viktigt att din cykel alltid fungerar optimalt. Köper du en cykel av oss som kostar över 15.000:- ingår alltid fri service*.

*Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för någon servicekostnad. Det gäller dock inte tvätt, gaffel/dämparservice och reperationer. Vi på Musette lägger stor stolthet i att servicen alltid är av högsta nivå. Köper du en cykel hos oss, vill vi att den används och alltid är i toppskick. Vare sig det gäller växeljusteringar, sliten kedja eller knakande missljud. Alla cyklar som används behöver servas och ses efter med omtanke och kunskap. Kom till oss så fort det är något som inte känns 100%. Vi älskar att återse våra kunder!