TREK Émonda SLR 7 Disc 2021 – Musette

TREK Émonda SLR 7 Disc 2021

79 999 kr - 86 599 kr

Émonda SLR 7 Disc är en ultralätt, aerodynamisk racercykel i kolfiber, designad och byggd för att vara vår snabbaste klättringscykel någonsin. Du får den legendariska åkkvaliteten hos vår lättaste plattform, plus extra hastighet, tack vare de aerodynamiska rören i vårt allra lättaste OCLV Carbon-material. Du får också precisionsväxlingen hos en Ultegra Di2-drivlina.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Du älskar att flyga fram uppför backar, bryta ut från klungan och vinna alla spurtdueller. Du vill ha vår allra lättaste och snabbaste racercykel med den konkurrensfördel som en snabb och exakt växling med en elektronisk drivlina ger.

Inbyggd teknik

Ultralätt och aerodynamisk ram i 800 Series OCLV Carbon som väger mindre än 700 g, elektronisk 2×11 Shimano Ultegra Di2-drivlina, lätta Bontrager Aeolus Pro 37 TLR-hjul i OCLV Carbon, integrerad och aerodynamisk Aeolus RSL styre/styrstam-kombo i OCLV Carbon och kraftfulla hydrauliska skivbromsar.

Slutord

Med den här cykeln flyger du uppför i alla klättringar. Aerodynamiken står för högsta möjliga hastighet, utan att offra den otroliga lättviktscykling som Émonda är berömd för. Den har även en elektronisk drivlina så att du aldrig behöver missa en växling igen.

 

För oss är det viktigt att din cykel alltid fungerar optimalt. Köper du en cykel av oss som kostar över 15.000:- ingår alltid fri service*.

*Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för någon servicekostnad. Det gäller dock inte tvätt, gaffel/dämparservice och reperationer. Vi på Musette lägger stor stolthet i att servicen alltid är av högsta nivå. Köper du en cykel hos oss, vill vi att den används och alltid är i toppskick. Vare sig det gäller växeljusteringar, sliten kedja eller knakande missljud. Alla cyklar som används behöver servas och ses efter med omtanke och kunskap. Kom till oss så fort det är något som inte känns 100%. Vi älskar att återse våra kunder!