TREK Émonda SL 7 Disc eTap 2020 – Musette

TREK Émonda SL 7 Disc eTap 2020

54 999 kr

Émonda SL 7 Disc eTap har alla fördelar. Den är en ultralätt kolfiberracer, med hydrauliska bromsar för vädersäker bromskraft, kolfiberhjul och en helt trådlös elektronisk drivlina. SRAMs Force eTap AXS är snabb, smidig och den första på marknaden med en 12-delad kassett.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Du vill ha en ultralätt ram och hjul i kolfiber, och du vill aldrig missa en växling igen. SRAMs 12-växlade Force eTap AXS-drivlina ger dig smidigare växlingar och dessutom precision, förutsägbarhet och ett renare utseende genom en fullständigt trådlös elektronisk komponentgrupp.

Inbyggd teknik

En komplett, trådlös 2×12 SRAM Force eTap AXS elektronisk drivlina, Bontrager Aeolus Pro 3 Disc-hjul i kolfiber, SRAM Force hydrauliska Flat Mount-skivbromsar, en fjäderlätt kolfiberram och gaffel i 500 Series OCLV Carbon samt en Ride Tuned-sadelmasthylsa i kolfiber.

Slutord

Lätt, snabb, förtroendeingivande. Med vår ultralätta 500 Series OCLV Carbon, den mest avancerade trådlösa elektroniska växlingen, en 12-delad kassett och hydrauliska skivbromsar är den här Émonda ett enastående val för den som söker en lätt tävlingscykel med prestanda som fungerar lika bra i alla väder och som alltid växlar som en dröm.

mer info

För oss är det viktigt att din cykel alltid fungerar optimalt. Köper du en cykel av oss som kostar över 15.000:- ingår alltid fri service*. För cyklar över 25.000:- ingår dessutom en inpassning där vi ser till att cykeln är korrekt inställd efter dina mått.

*Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för någon servicekostnad gällande våra produkter Light service eller Full service. Vi på Musette lägger stor stolthet i att servicen alltid är av högsta nivå. Köper du en cykel hos oss, vill vi att den används och alltid är i toppskick. Vare sig det gäller växeljusteringar, sliten kedja eller knakande missljud. Alla cyklar som används behöver servas och ses efter med omtanke och kunskap. Kom till oss så fort det är något som inte känns 100%. Vi älskar att återse våra kunder!