TREK Émonda SLR 7 Disc eTap 2020 – Musette

TREK Émonda SLR 7 Disc eTap 2020

72 599 kr

Émonda SLR 7 Disc eTap är en högpresterande racercykel i kolfiber som kombinerar vår lättaste racerram någonsin med vädersäkra hydrauliska skivbromsar, kolfiberhjul och en trådlös SRAM Force eTap elektronisk drivlina. Den är otroligt lätt, snabb och tillförlitlig även under de svåraste förhållanden.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Du har stora planer för din racercykling. Du vill kunna flyga uppför backar, bryta ut från klungan och vinna alla spurtdueller. Du vill ha alla fördelar när det gäller lågt vikt och tillförlitlighet och en elektronisk drivlina som är helt trådlös, programmerbar och exakt.

Inbyggd teknik

Vår lättaste racerram någonsin i 700 Series OCLV Carbon och Émonda-gaffel helt i kolfiber, båda med invändig vajerdragning. 12 mm genomgående axel fram och bak, en SRAM Force eTap AXS trådlös elektronisk 2×12-drivlina som kan programmeras efter eget önskemål med AXS-appen, Bontrager Aeolus Pro 3-kolfiberhjul, hydrauliska Flat Mount-skivbromsar och Bontrager XXX-kolfiberstyre.

Slutord

Émonda SLR 7 Disc eTap är en superlätt cykel fylld med högpresterande lättviktskomponenter. Den är byggd med vår lättaste racerram någonsin, kolfiberhjul som står för hastighet och stabilitet samt det senaste i trådlös elektronisk drivlineteknik.

mer info

För oss är det viktigt att din cykel alltid fungerar optimalt. Köper du en cykel av oss som kostar över 15.000:- ingår alltid fri service*. För cyklar över 25.000:- ingår dessutom en inpassning där vi ser till att cykeln är korrekt inställd efter dina mått.

*Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för någon servicekostnad. Det gäller dock inte tvätt, gaffel/dämparservice och reperationer. Vi på Musette lägger stor stolthet i att servicen alltid är av högsta nivå. Köper du en cykel hos oss, vill vi att den används och alltid är i toppskick. Vare sig det gäller växeljusteringar, sliten kedja eller knakande missljud. Alla cyklar som används behöver servas och ses efter med omtanke och kunskap. Kom till oss så fort det är något som inte känns 100%. Vi älskar att återse våra kunder!