TREK Émonda SLR 7 Disc eTap 2021 – Musette

TREK Émonda SLR 7 Disc eTap 2021

92 099 kr

Émonda SLR 7 Disc eTap är en ultralätt, aerodynamisk racercykel i kolfiber, designad och byggd för att vara vår snabbaste klättringscykel någonsin. Du får den legendariska åkkvaliteten hos vår lättaste plattform, plus extra hastighet, tack vare de aerodynamiska rören i vårt allra lättaste OCLV Carbon-material. Du får även de prestandafördelar som en exakt, trådlös, elektronisk drivlina och effektmätare för med sig.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Du vill ha en aerodynamisk kolfiberracer som är vansinnigt lätt, snabb och rolig att cykla. Du vill även ha en elektronisk drivlina som är trådlös, programmerbar och exakt.

Inbyggd teknik

Ultralätt och aerodynamisk ram i 800 Series OCLV Carbon som väger mindre än 700 g, trådlös och elektronisk 2×12 SRAM Force eTap AXS-drivlina, lätta Bontrager Aeolus Pro 37 TLR-hjul i OCLV Carbon, integrerad och aerodynamisk Aeolus RSL styre/styrstam-kombo i OCLV Carbon och kraftfulla hydrauliska skivbromsar.

Slutord

Med den här cykeln flyger du uppför i alla klättringar. Aerodynamiken står för högsta möjliga hastighet, utan att offra den otroliga lättviktscykling som Émonda är berömd för. Den trådlösa, elektroniska drivlinan levererar en exakt, tillförlitlig växling och en effektmätare ingår.

 

För oss är det viktigt att din cykel alltid fungerar optimalt. Köper du en cykel av oss som kostar över 15.000:- ingår alltid fri service*.

*Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för någon servicekostnad. Det gäller dock inte tvätt, gaffel/dämparservice och reperationer. Vi på Musette lägger stor stolthet i att servicen alltid är av högsta nivå. Köper du en cykel hos oss, vill vi att den används och alltid är i toppskick. Vare sig det gäller växeljusteringar, sliten kedja eller knakande missljud. Alla cyklar som används behöver servas och ses efter med omtanke och kunskap. Kom till oss så fort det är något som inte känns 100%. Vi älskar att återse våra kunder!