TREK Émonda SL 7 Disc eTap 2021 – Musette

TREK Émonda SL 7 Disc eTap 2021

73 999 kr

Émonda SL 7 Disc eTap är en ultralätt racercykel i kolfiber med en aerodynamisk konstruktion som ger extra höga hastigheter i alla lägen. En SRAM Force eTap AXS trådlös elektronisk drivlina, lätta kolfiberhjul och en medföljande effektmätare gör den här cykeln till ett utmärkt alternativ för snabba landsvägscyklister som vill ha alla tänkbara prestandafördelar.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Du vill ha en lätt och snabb aerodynamisk kolfiberram, kolfiberhjul och du vill aldrig missa en växling igen. SRAMs 12-växlade Force eTap AXS-drivlina ger dig smidigare växlingar och dessutom precision, förutsägbarhet och ett renare utseende genom en fullständigt trådlös elektronisk komponentgrupp.

Inbyggd teknik

En lätt och aerodynamisk ram och gaffel i 500 Series OCLV Carbon, en komplett SRAM Force eTap AXS 2×12 trådlös, elektronisk drivlina, Bontrager Aeolus Pro 37-kolfiberhjul, SRAM Force hydrauliska skivbromsar samt en SRAM Force AXS-effektmätare.

Slutord

Lätt, snabb, förtroendeingivande. Med vår ultralätta aerodynamiska kolfiberram, den mest avancerade trådlösa elektroniska växlingen, en 12-delad kassett och hydrauliska skivbromsar är den här Émonda-cykeln ett enastående val för den som söker en lätt tävlingscykel med prestanda som fungerar lika bra i alla väder och som alltid växlar som en dröm.

 

För oss är det viktigt att din cykel alltid fungerar optimalt. Köper du en cykel av oss som kostar över 15.000:- ingår alltid fri service*.

*Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för någon servicekostnad. Det gäller dock inte tvätt, gaffel/dämparservice och reperationer. Vi på Musette lägger stor stolthet i att servicen alltid är av högsta nivå. Köper du en cykel hos oss, vill vi att den används och alltid är i toppskick. Vare sig det gäller växeljusteringar, sliten kedja eller knakande missljud. Alla cyklar som används behöver servas och ses efter med omtanke och kunskap. Kom till oss så fort det är något som inte känns 100%. Vi älskar att återse våra kunder!