TREK Émonda SLR 9 Disc 2021 – Musette

TREK Émonda SLR 9 Disc 2021

129 999 kr

Émonda SLR 9 Disc en ultralätt, aerodynamisk racercykel i kolfiber, designad och byggd för att vara vår snabbaste klättringscykel någonsin. Du får den legendariska åkkvaliteten hos vår lättaste plattform, plus extra hastighet, tack vare de aerodynamiska rören i vårt allra lättaste OCLV Carbon-material. Shimanos elektroniska toppdrivlina och våra bästa klättringshjul ger dig alla fördelar framför konkurrenterna.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Bra är gott nog för andra. Du vill precis som proffsen i Trek-Segafredo ha det bästa, och det är vår lättaste, snabbaste racercykel någonsin, fylld med teknik som verkligen gör skillnad.

Inbyggd teknik

Ultralätt och aerodynamisk ram i 800 Series OCLV Carbon som väger mindre än 700 g, elektronisk 2×11 Dura-Ace Di2-drivlina, ultralätta, snabba och stabila Bontrager Aeolus RSL 37 TLR-hjul i OCLV Carbon, integrerad och aerodynamisk Aeolus RSL styre/styrstam-kombo i OCLV Carbon och kraftfulla hydrauliska skivbromsar.

Slutord

Allt hos den här cykeln är ultralätt och ultrasnabbt, från den aerodynamiska ramen och kolfiberhjulen till den exakta, tillförlitliga växelfunktionen hos Dura-Ace Di2-drivlinan.

 

För oss är det viktigt att din cykel alltid fungerar optimalt. Köper du en cykel av oss som kostar över 15.000:- ingår alltid fri service*.

*Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för någon servicekostnad. Det gäller dock inte tvätt, gaffel/dämparservice och reperationer. Vi på Musette lägger stor stolthet i att servicen alltid är av högsta nivå. Köper du en cykel hos oss, vill vi att den används och alltid är i toppskick. Vare sig det gäller växeljusteringar, sliten kedja eller knakande missljud. Alla cyklar som används behöver servas och ses efter med omtanke och kunskap. Kom till oss så fort det är något som inte känns 100%. Vi älskar att återse våra kunder!