TREK Émonda SLR 9 Disc eTap 2021 – Musette

TREK Émonda SLR 9 Disc eTap 2021

129 999 kr

Émonda SLR 9 Disc eTap är en ultralätt, aerodynamisk racercykel i kolfiber, designad och byggd för att vara vår snabbaste klättringscykel någonsin. Du får den legendariska åkkvaliteten hos vår lättaste plattform, plus extra hastighet, tack vare de aerodynamiska rören i vårt allra lättaste OCLV Carbon-material. Ultralätta hjul och en avancerad trådlös, elektronisk drivlina boostar dina prestationer till det yttersta.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Du har höga ambitioner som landsvägscyklist och vill ha vår allra lättaste och snabbaste racercykel. Den ska ha våra bästa kolfiberhjul och den smidiga och exakta växlingsfunktion som den trådlösa, elektroniska SRAM RED eTap AXS-drivlinan står för.

Inbyggd teknik

Ultralätt och aerodynamisk ram i 800 Series OCLV Carbon som väger mindre än 700 g, trådlös och elektronisk 2×12 SRAM RED eTap AXS-drivlina, ultralätta, snabba och stabila Bontrager Aeolus RSL 37 TLR-hjul i OCLV Carbon, integrerad och aerodynamisk Aeolus RSL styre/styrstam-kombo i OCLV Carbon, SRAM RED AXS-effektmätare och kraftfulla hydrauliska skivbromsar.

Slutord

Lättast, snabbast, först upp i alla klättringar. Den här cykeln levererar en otrolig åkkvalitet och aerodynamik. Den trådlösa SRAM RED eTap AXS-drivlinan bjuder på en tystare cykling och mindre steg mellan växlarna. Växlingen är supersmidig.

 

För oss är det viktigt att din cykel alltid fungerar optimalt. Köper du en cykel av oss som kostar över 15.000:- ingår alltid fri service*.

*Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för någon servicekostnad. Det gäller dock inte tvätt, gaffel/dämparservice och reperationer. Vi på Musette lägger stor stolthet i att servicen alltid är av högsta nivå. Köper du en cykel hos oss, vill vi att den används och alltid är i toppskick. Vare sig det gäller växeljusteringar, sliten kedja eller knakande missljud. Alla cyklar som används behöver servas och ses efter med omtanke och kunskap. Kom till oss så fort det är något som inte känns 100%. Vi älskar att återse våra kunder!