TREK Fuel EX 5 2020 – Musette

TREK Fuel EX 5 2020

22 999 kr

Fuel EX 5 är inkörsporten till heldämpade terrängcyklar. Med gaffel med 140 mm slaglängd och bakdämpning med 130 mm slaglängd, Shimano 1×10-drivlina, styrjusterbar sadelstolpe som är lätt att sänka när du kastar dig utför och hydrauliska Shimano-skivbromsar är Fuel EX 5 en prisvärd och högpresterande mountainbike med anmärkningsvärd mångsidighet.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Du är redo att börja med heldämpat och du vill ha en mångsidig stigcykel till ett bra pris. Du vill ha en cykel som är greppsäker, kapabel och reaktionssnabb så att du behåller kontrollen oavsett var du cyklar.

Inbyggd teknik

Lättviktsram i Alpha Platinum Aluminum med invändigt kablage, Straight Shot-diagonalrör som ger extra styvhet i terrängen och Knock Block-styrrörsstopp som skyddar ramen mot snurrande styre. RockShox Recon RL-gaffel med 140 mm slaglängd, RockShox Deluxe Select Plus-bakdämpare med 130 mm slaglängd, robust 10-växlad Shimano Deore-drivlina, styrjusterbar sadelstolpe och hydrauliska skivbromsar.

Slutord

Heldämpade prestanda utan prischock. Fuel EX 5 har samma ram och dämpning som återfinns på våra aluminium-Fuel EX på högre prisnivåer. Kvalitetsdämpningen från RockShox, den styrjusterbara sadelstolpen och en 1×10-drivlina från Shimano gör den här cykeln till en idealisk introduktion till heldämpad stigcykling.

mer info

För oss är det viktigt att din cykel alltid fungerar optimalt. Köper du en cykel av oss som kostar över 15.000:- ingår alltid fri service*.

*Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för någon servicekostnad. Det gäller dock inte tvätt, gaffel/dämparservice och reperationer. Vi på Musette lägger stor stolthet i att servicen alltid är av högsta nivå. Köper du en cykel hos oss, vill vi att den används och alltid är i toppskick. Vare sig det gäller växeljusteringar, sliten kedja eller knakande missljud. Alla cyklar som används behöver servas och ses efter med omtanke och kunskap. Kom till oss så fort det är något som inte känns 100%. Vi älskar att återse våra kunder!