TREK Fuel EX 9.7 2020 – Musette

TREK Fuel EX 9.7 2020

42 999 kr

Fuel EX 9.7 är en heldämpad stigcykel i kolfiber med prestandateknik i de komponenter som betyder mest. Lättviktsramen i OCLV Mountain Carbon, kvalitetsdämpningen från FOX och de kraftfulla bromsarna med 4 kolvar summerar ihop till en snabb och rolig moutainbike som skär igenom kurvor, slingrar sig nedför besvärliga utförslöpor och attackerar stenpartier med lätthet.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Du vill ha en mountainbike i kolfiber, och denna enda cykel ska klara alla äventyr galant, allt ifrån singletrack till de trixigaste utförslöpor och enduroetapper. Du prioriterar en lätt ram och prestandadämpning framför en drivlina i absolut toppkvalitet.

Inbyggd teknik

Lätt och styv kolfiberram helt i OCLV Mountain Carbon med Carbon Armor, FOX Rhythm 34-gaffel med 140 mm slaglängd, FOX Float Performance-bakdämpare med 130 mm slaglängd och Treks exklusiva RE:aktiv, SRAM NX/GX Eagle 1×12-drivlina med stort växelområde, styrjusterbar Bontrager Line-sadelstolpe, Bontrager Line Comp 30 TLR-hjul och kraftfulla hydrauliska skivbromsar med 4 kolvar från Shimano. Invändigt förvaringsutrymme och Control Freak-kablage bidrar till cykelns kapacitet och eleganta utseende.

Slutord

Fuel EX med heldämpning och en lätt och terrängtålig ram i kolfiber inbjuder till roliga och snabba cykelturer. Den här robusta, kapabla cykeln seglar utför och hjälper dig att bita i under tröttande maratonlopp.

mer info

För oss är det viktigt att din cykel alltid fungerar optimalt. Köper du en cykel av oss som kostar över 15.000:- ingår alltid fri service*.

*Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för någon servicekostnad. Det gäller dock inte tvätt, gaffel/dämparservice och reperationer. Vi på Musette lägger stor stolthet i att servicen alltid är av högsta nivå. Köper du en cykel hos oss, vill vi att den används och alltid är i toppskick. Vare sig det gäller växeljusteringar, sliten kedja eller knakande missljud. Alla cyklar som används behöver servas och ses efter med omtanke och kunskap. Kom till oss så fort det är något som inte känns 100%. Vi älskar att återse våra kunder!