TREK Fuel EX 9.7 2021 – Musette

TREK Fuel EX 9.7 2020

45 999 kr

Fuel EX 9.7 är vår mest prisvärda heldämpade trailcykel i kolfiber. Den kombinerar en lätt och smidig ram med en bastant 140 mm FOX 36-gaffel, SRAM NX Eagle-drivlina och kraftfulla bromsar med 4 kolvar för att ge en snabb, rolig MTB-cykel som är full av fart som det är, och redo att uppgraderas vid ett senare tillfälle.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Du vill ha en enda stigcykel i kolfiber, som klarar alla äventyr, från lätta singletrack till de knivigaste nedförsbackarna och brutalaste klättringarna. Du har inget emot att snåla lite med komponenterna, om det betyder att du får råd med bästa ramen just nu.

Inbyggd teknik

Lätt och styv kolfiberram helt i OCLV Mountain Carbon med inbyggt lagringsutrymme, FOX Rhythm 36-gaffel med 140 mm slaglängd, FOX Float Performance-bakdämpare med 130 mm slaglängd och Treks effektiva RE:aktiv-teknik, SRAM NX/GX Eagle 1×12-drivlina med stort växelomfång, fjärrjusterbar Bontrager Line-sadelstolpe och kraftfulla hydrauliska skivbromsar med 4 kolvar från Shimano.

Slutord

Heldämpad kontroll och en lätt och terrängtålig ram i kolfiber inbjuder till roliga och snabba cykelturer. Den är robust nog att klara tuffa nedförsbackar, men ändå pigg på klättringar och accelerationer.

mer info

 

För oss är det viktigt att din cykel alltid fungerar optimalt. Köper du en cykel av oss som kostar över 15.000:- ingår alltid fri service*.

*Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för någon servicekostnad. Det gäller dock inte tvätt, gaffel/dämparservice och reperationer. Vi på Musette lägger stor stolthet i att servicen alltid är av högsta nivå. Köper du en cykel hos oss, vill vi att den används och alltid är i toppskick. Vare sig det gäller växeljusteringar, sliten kedja eller knakande missljud. Alla cyklar som används behöver servas och ses efter med omtanke och kunskap. Kom till oss så fort det är något som inte känns 100%. Vi älskar att återse våra kunder!