TREK Fuel EX 9.8 XT 2020 – Musette

TREK Fuel EX 9.8 XT 2020

59 999 kr - 66 599 kr

Fuel EX 9.8 är kolfibercykeln som kan flyga fram på smala stigar, forsa nedför tillsammans med det tuffa utförsgänget och lägga kilometer efter kilometer efter sig i maratontävlingar. Lätt kolfiberram helt i OCLV Mountain Carbon, 1×12 Shimano XT-drivlina, kolfiberhjul och FOX Performance Float-dämpning med Treks exklusiva RE:aktiv med Thru Shaft gör den till ett perfekt val för mountainbike-cyklister som är allround och vill ha en enda cykel som klarar allt.

Det här är rätt cykel för dig, om…

Du gillar att cykla fort, bli lite vild och klara alla hinder på första försöket. Du vill ha en enda cykel för alla typer av stigar, med kvalitetskomponenter, en kolfiberram och en dämpning som är inställd för allt ifrån tuffa tekniska utförslöpor till smala stigar, och till och med endurolopp.

Inbyggd teknik

Lätt och styv ram helt i OCLV Mountain Carbon, FOX Performance 36 Float-gaffel med 140 mm slaglängd och FOX Performance Float-bakdämpare med 130 mm slaglängd och Treks exklusiva RE:aktiv med Thru Shaft samt en Shimano XT 1×12-drivlina. Lägg sedan till kraftfulla Shimano SLX-skivbromsar med 4 kolvar, Tubeless Ready Bontrager Line 30-hjul i kolfiber med 54-tandat Rapid Drive-baknav för snabbt ingrepp, styrjusterbar Bontrager Line Elite-sadelstolpe och ett Bontrager Line Pro OCLV Carbon-styre. Ett invändigt förvaringsutrymme med trygg förvaring av dina cykelgrejer, som inte påverkar cykelns slimmade profil.

Slutord

Fuel EX 9.8 är en verklig topp-mountainbike och ett utmärkt val om du ska investera i en enda cykel för alla typer av terräng. Ram helt i kolfiber, kvalitetskomponenter och avancerad dämpning gör den till en överlägsen allroundcykel för endurotävlingar och all slags stigcykling.

mer info

För oss är det viktigt att din cykel alltid fungerar optimalt. Köper du en cykel av oss som kostar över 15.000:- ingår alltid fri service*.

*Fri service gäller förstaägaren och innebär att Musette inte kommer att debitera för någon servicekostnad. Det gäller dock inte tvätt, gaffel/dämparservice och reperationer. Vi på Musette lägger stor stolthet i att servicen alltid är av högsta nivå. Köper du en cykel hos oss, vill vi att den används och alltid är i toppskick. Vare sig det gäller växeljusteringar, sliten kedja eller knakande missljud. Alla cyklar som används behöver servas och ses efter med omtanke och kunskap. Kom till oss så fort det är något som inte känns 100%. Vi älskar att återse våra kunder!